استان چهارمحال وبختیاری، مهدی امیری بیان کرد: مددجویان و فرزندان آنها پس از ارائه طرحهای اشتغال خود به کارشناسان این حوزه جهت بررسی، برای دریافت تسهیلات به صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و بانکهای طرف قرارداد معرفی میشوند.
وی افزود: طرحهای اشتغال ارائه شده از نظر بازدهی اقتصادی، شرایط منطقهای و تواناییهای مددجویان بررسی و در صورت لزوم جهت دریافت آموزشهای لازم معرفی میشوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ادامه داد: کارشناسان اشتغال در دورههای زمانی از طرحهای خودکفایی مددجویان بازدید و در صورت لزوم جهت دریافت تسهیلات و یا آموزشهای تکمیلی نیز معرفی میشوند.
امیری با اشاره به اجرای ۵۰۶ طرح اشتغال در زمینه ارائه خدمات توسط مددجویان کمیته امداد استان گفت: راهاندازی مراکز ارائه خدمات از جمله فروشگاههای پوشاک، کیف و کفش، مواد غذایی و لوازم بهداشتی زمینه اشتغال و خودکفایی ۵۰۶ مددجو را فراهم کرده است.
وی اضافه کرد: این مددجویان علاوهبر اشتغال خود، با توسعه مراکز و دریافت تسهیلات زمینه اشتغال اعضای خانواده خود و یا سایر مددجویان را نیز فراهم میکنند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان خاطرنشان کرد: حمل و نقل، طرحهای دامپروری، زنبورداری، صنایع دستی، صنعت و معدن، فرش و گلیم، پرورش طیور و کشاورزی از دیگر طرحهای اشتغال اجرا شده توسط مددجویان این نهاد است.