در یزد؛ علی نمازی در نشست خبری برخط خانه مطبوعات یزد گفت: آغاز طرح توزیع سهام عدالت از سال ۸۴ بود و دولت طبق قانون موظف است توزیع را بین مردم انجام دهد و شامل شش دهک پایین جامعه می شود.
وی افزود: استان یزد در مجموع ۳۰ درصد از دارندگان سهام عدالت روش مستقیم و ۷۰ درصد روش غیر مستقیم را انتخاب کردند.
وی با اشاره به اینکه با پذیرش شرکت سرمایه گذاری در بازار سرمایه امکان خرید و فروش در بازار سرمایه فراهم شد، گفت: برای این که سهامداران بتوانند از منافع این شرکت سرمایه گذاری استفاده کنند باید در این مرحله وارد سامانه سجام شده و احراز هویت شوند و کد بورسی را دریافت کنند.
نمازی گفت: در صورتی که ثبت نام نکنند سود سهام و واریزی سود به آنها تعلق نخواهد گرفت.
نمازی گفت: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد افزود: شرکت سرمایهگذاری سهام عدالت استان با ارزشی بالغ بر شش هزار میلیارد تومان در بازار سرمایه فعال شده است و دارایی این شرکت متشکل از سهام ۴۰ شرکت اقتصادی است.
وی اسامی این شرکت ها را شامل بانک تجارت، ملت، شرکت چادرملو، سیمان داراب، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت تبریز، پست بانک ایران، گروه سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران، سایپا، فولاد مبارکه، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و … اعلام کرد.
نمازی بیان کرد: برای تشکیل مجمع شرکت سرمایهگذاری سهام عدالت در استان باید بیش از ۵۰ درصد از دارندگان سهام عدالت روش غیرمستقیم، در سامانه سجام احراز هویت شوند تا بتوان مجمع این شرکت سرمایه گذاری را برگزار کرد.
وی گفت: به علت اینکه سبد سهام یکسان است ارزش دو سهام عدالت مستقیم و غیر مستقیم در بلند مدت یکسان خواهد بود.
48