به گزارش خبرآنلاین، روز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی بر توقعات زیاد از حوزه علمیه قم برای حل مسائل و ابهامات تاکید کردند وگفتند: در گذشته چنین توقعاتی از قم وجود نداشت و حوزه علمیه، سربهزیر و مشغول کار خود بود اما امروز این انتظار از حوزه علمیه قم وجود دارد که برای ابهامها و مشکلات دینی راهحل داشته باشد.
ایشان همچنین در بخش دیگری بر ضرورت فعالیتهای تبلیغی در فضای مجازی و حضور جریان ساز در این فضا و «اثر و بازخورد تبلیغ» در فعالیت های تبلیغی تاکید کردند.
در همین زمینه حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت و گویی با خبرآنلاین به ارایه توضیحاتی درباره لزوم فعالتر شدن حوزه علمیه در فضای عمومی جامعه و همچنین فضای مجازی برای پاسخگویی به سوالات و مشکلات مردم و به ویژه نسل جوان پرداخت که فایل صوتی آن را می شنوید.
۲۹۲۱۹
