به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، فریدون بابایی اقدم در گفتگو با برنامه تلویزیونی «تبریزیم» اظهار داشت: ۳۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ از منابع شهرداری و ۱۰۰ میلیارد نیز از محل تسهیلات بانکی در این خصوص اختصاص خواهد یافت.

او با اشاره به موضوع حاشیه نشینی گفت: حاشیه نشینی موضوعی پیچیده است و در هر کشور، منطقه و شهری اقتضائات خاص خود را دارد و نمی توان برای تمام این موارد نسخه واحدی پیچید.

بابایی اقدم ادامه داد: اگر بر اساس «نظریه اجتماع» بگوییم حاشیه نشینی انتقال فقر از روستاها به شهرهاست، این محصول سیاست های خاص کشورها بوده است. چرا که ما در شهرهای بزرگ وارث مهاجرت از روستاها به شهرهای بزرگ هستیم که طی ۶-۷ دهه گذشته آغاز شده و شاهدیم اخیرا نیز رخ می‌دهد.

عضو شورای شهر تبریز افزود: اگر برنامه ریزی ملی خوبی داشتیم و سیاست‌های اقتصادی منطقه به درستی انجام می‌یافت، بی‌شک شاهد حجم مهارجرتی که امروز با آن روبرو هستیم نبودیم. در هر شهرستان که مسائل اقتصادی را حمایت کرده ایم، مهاجرت زیادی از روستائیان را شاهد نبوده ایم. از جمله شهرستان بناب که دارای کمترین میزان مهاجرت به مرکز استان است. در سفر اخیری که به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان داشتم شاهد بودم ۵۴۰ خانواده از یکی از روستاهای آذربایجان شرقی در چابهار زندگی می‌کنند.

بابایی اقدم تصریح کرد: هر کسی در تبریز زندگی می‌کند شهروند تبریز است و شهروند درجه ۱ و ۲ نداریم و موظف به ارائه خدمات عمومی هستیم. تجربه دنیا نشان داده در اولین قدم اگر قصد انجام کاری برای حاشیه نشین ها داریم این است که آنها را به رسمیت بشناسیم.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: اولین قدم برای رسمی شناختن حاشیه نشین‌ها این بوده که خانه آنها را به رسمیت بشناسیم. خانه‌های آنها اکثرا متعلق به زمین‌های ملی و منابع طبیعی است که در این اتفاق آنها گناهی ندارند. این نگاه غلط باعث شده بود سالها شهرداری حتی زباله های مناطقی از این دست را جمع آوری نمی کرد.

او با بیان اینکه از شهرداری تشکر دارم دسترسی های خدمات شهری را تسهیل بخشیده است، گفت: باید بد مسکنی‌ها را حذف کنیم. به ویژه خانه‌هایی که در مناطق پر خطر هستند باید ایمن سازی شوند و انتقال یابند و اصلاح بافت و نوسازی انجام یابد.

بابایی اقدم با اظهار نگرانی مجموعه مدیریت شهری و شورای شهر تبریز از امنیت جانی شهروندان، گفت: در تبریز منطقه ای وجود دارد که ۹۰ درصد ساخت و سازهای آن بدون مراجعه به شهرداری صورت گرفته است.

عضو شورای شهر تبریز افزود: در برخی بافت‌های حاشیه نشین عرض کوچه‌ها ۸۰ سانتی متر است و در این وضعیت امداد و نجات به سختی انجام می گیرد.

او با تاکید بر اینکه در بافت های فرسوده و حاشیه نشین پروانه ساختمانی رایگان ارائه می شود، اظهار داشت: باید از شهردار منطقه ۱۰ تبریز به سبب تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز و غیرقانونی قدردانی داشته باشم چرا که این خانه ها احداث شده اند.

46

hotnewsسایر5 سال پیش • dahio.com • 32

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها