مردمی است. به جایی هم وصل نیست. نه راست است و نه چپ. این را کارنامه اش نشان می دهد. شاید که اصلا رمز ماندگاری اش هم همین باشد.
در حوزه رسانه بی سر و صدا کارهایی کرده کارستان.
لطفا به نکات زیر با دقت بیشتری توجه کنید:
*پرشمارگان ترین نشریه منطقه ای ایران؛روزنامه خبر جنوب.
*پرشمارگان ترین نشریه ورزشی ایران؛روزنامه خبر ورزشی.
*تنها روزنامه گردشگری جهان؛روزنامه توریسم.
*اولین و تنها نشریه ورزشی سه بعدی دنیا؛مجله ورزش و تصویر.
*تنها فصلنامه ادبی چهار زبانه ایران؛نوشتا.
*اولین و تنها موزه اختصاصی تاریخ مطبوعات ایران؛در شیراز.
*بزرگترین بنگاه مطبوعاتی بخش خصوصی ایران؛موسسه مطبوعاتی خبر.
*رکورددار انتشار یک روزنامه بخش خصوصی بعد از انقلاب بدون حتی یک روز تعطیلی؛روزنامه خبر جنوب از اول مهر 1358 تا کنون.
نکته ویژه و کلید واژه اش اینجاست؛بخش خصوصی. یعنی یکی آمده و در بخش خصوصی چنین کارهای بزرگی انجام داده و همانگونه که عرض شد بی سروصدا و بدون تبلیغ و هیاهو.
در زمانه ای که حتی موسسات مطبوعاتی دولتی هم با مشکلات عدیده ای روبرو هستند.در زمانه ای که موسسات مطبوعاتی بخش خصوصی به دلیل مشکلات روز افزون، دیگر فروغی ندارند. او اما توانسته با وجود همه مشکلات به دغدغه اش که همانا کار فرهنگی است توجه ویژه ای داشته باشد و کارنامه اش را حتی درخشان تر هم کند.
ابعاد شخصیت و مرام و منش و خصوصیات مثال زدنی او فقط در حوزه رسانه نیست. او به واقع یک «مرد» است. یک مرد به تمام معنی.
برای حسین واحدی پور در زادروز تولدش سلامتی و تندرستی همیشگی را خواستاریم.
