راه اندازی هر کسب و کاری باید طبق اصول، با برنامه و با برآورد هزینه انجام شود تا بتواند به مرحله سوددهی برسد. در این مطلب به مراحل راه اندازی کیترینگ و هزینه‌های آن می‌پردازیم.

برآورد هزینه راه اندازی تهیه غذا

برآورد هزینه برای راه اندازی کار کیترینگ یا تهیه غذا به هیچ عنوان کار آسانی نیست. با توجه به نوع کیترینگ، مکان راه اندازی آن، دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز، هزینه و سرمایه اولیه لازم برای راه اندازی کیترینگ متفاوت است. اما به جرات می‌توان گفت بخش اعظم این هزینه مربوط به اجاره ملک و خرید تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه است.

برای برآورد هزینه راه اندازی تهیه غذا ابتدا باید توجه داشته باشید که قرار است غذا را در چه مکانی تهیه کنید. فضاهای کوچک و محدود هزینه‌های کمتری دارند و هرچه بخواهید فضا بزرگتر شود، هزینه اجاره یا خریداری آن بیشتر است. سپس باید تنوع غذایی را مدنظر داشته باشید. هرچه تنوع غذایی بیشتر باشد، مواد اولیه مورد نیاز بیشتر شده و در نتیجه هزینه بالاتر می‌رود.

تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی تهیه غذا

برآورد هزینه راه اندازی تهیه غذا

اگر قصد راه‌اندازی تهیه غذا یا کیترینگ را دارید، لازم است از تجهیزات و لوازم مختلفی استفاده کنید. داشتن چند قابلمه بزرگ، یخچال، اجاق گاز و دستگاه بسته بندی برای شروع کار تهیه غذا ضروری است. البته این تجهیزات به نوع غذاهایی که قصد تهیه آن‌ها را دارید نیز بستگی دارد. داشتن آشنایی با تجهیزات مورد نیاز کیترینگ به شما کمک می‌کند که هزینه‌های اولیه را محاسبه کنید.

جهت راه اندازی تهیه غذا، ابتدا باید یک انبار سرد وخشک داشته باشید. انبارهای سرد مورد نیاز کیترینگ‌ها در ابعاد مختلفی عرضه می‌شوند. شما باید با توجه به ابعاد کار خود، یک انبار با سایز و قیمت مناسب خریداری کنید. تجهیزات پخت و شست و شوی غذا نیز در مدل‌ها و قیمت‌های مختلفی در بازار وجود دارند که باید با توجه به نیاز خود بهترین نوع آن‌ها را تهیه کنید. همچنین شما یک دستگاه بسته بندی و یک دستگاه تاریخ زن نیز لازم دارید. در ادامه با بهترین مدل‌های آن‌ها که قیمت مناسبی نیز دارند آشنا می‌شویم.

دستگاه بسته بندی برای تهیه غذا

دستگاه بسته بندی از مهم‌ترین دستگاه‌های مورد استفاده در کیترینگ ها است. با استفاده از این دستگاه‌ها می‌توانید مواد غذایی را از آلوده شدن و خراب شدن محافظت کنید. دستگاه بسته بندی دارای مدل‌ها و ویژگی‌های گوناگونی هستند؛ شما باید با توجه به نیاز و بودجه خود، مناسب‌ترین دستگاه را انتخاب و خریداری کنید.

دستگاه سلفون کش

این دستگاه وسیله‌ای برای بسته بندی جعبه‌ها، سینی‌ها یا ظروف غذا است. دستگاه سلفون کش می‌تواند هم برای بسته بندی اصلی و هم برای بسته بندی ثانویه استفاده شود. درواقع شما می‌توانید هم ظرف غذای خود را به صورت مستقیم با استفاده از این دستگاه بسته بندی کنید؛ هم می‌توانید پس از بسته بندی کردن ظرف غذا، با استفاده از این دستگاه یک لایه سلفون نیز روی آن بکشید تا هم بسته بندی شما محکم‌تر شود و هم به زیبایی بسته افزوده شود.

دستگاه سیل القایی

برآورد هزینه راه اندازی تهیه غذا

اگر قصد دارید در کنار غذای خود، ترشی یا خیارشور نیز به مشتریان خود عرضه کنید، می‌توانید آن‌ها را داخل بطری‌های شیشه‌ای ریخته و با دستگاه سیل القایی بسته بندی کنید. این دستگاه برای بسته بندی ظروف PET، پلی اتیلن و شیشه‌ای استفاده می‌شود. این دستگاه با استفاده از گرما، واشر مخصوص سیل را به دهانه ظرف چسبانده و به اصطلاح آن را سیل می‌کند. بدین ترتیب از تماس محتوای داخل ظرف با هوا و همچنین بیرون ریختن آن‌ها جلوگیری می‌شود. جهت مشاهده انواع دستگاه سیل القایی می‌توانید از این صفحه دیدن کنید.

دستگاه تاریخ زن

برآورد هزینه راه اندازی تهیه غذا

این دستگاه یکی از ضروری‌ترین تجهیزات به خصوص در زمینه مواد غذایی است که برای درج تاریخ روی بسته بندی به کار می‌رود. امروزه بیشتر افراد هنگام خرید توجه زیادی به تاریخ تولید و انقضاء این محصولات دارند و در صورت درج نشدن تاریخ انقضاء روی محصول از خرید آن صرف نظر می‌کنند. به همین دلیل نیاز است تا در کنار تجهیزات خود، یک دستگاه تاریخ زن نیز داشته باشید. بدین ترتیب اعتماد مشتریان خود را جلب کرده و می‌توانید فروش خود را نیز افزایش دهید. برای آشنایی بیشتر با این دستگاه، می‌توانید به صفحه دستگاه تاریخ زن مراجعه کنید.

نتیجه گیری

امروزه تهیه غذا یا کیترینگ یکی از مشاغل پر درآمد است. برای محاسبه هزینه‌های لازم برای راه اندازی تهیه غذا ابتدا باید لیستی از تجهیزات مورد نیاز خود تهیه کنید. سپس قیمت آن‌ها را به صورت جداگانه محاسبه کرده و به آن، هزینه اجاره یا خرید یک سالن یا آشپزخانه را نیز اضافه کنید.

hotnewsخبر2 سال پیش • dahio.com • 1

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها