با توجه به افزایش محبوبیت و استقبال از خودروهای برقی و الکتریکی بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان تصمیم گرفته اند که به تولید و توسعه خودروهای پاک و دوست دار محیط زیست بپردازند و بدین ترتیب نظر و رضایت خیل عظیمی از مشتریان خود را در بازارهای جهانی جلب کنند.
حالا بر اساس گزارشی که در وبسایت carmagazine آمده است، به تازگی کارشناسان و تحلیلگران فعال در صنعت خودروسازی با بررسی امکانات، قابلیت ها و ویژگی های موجود در خودروهای برقی و الکتریکی در بازارهای جهانی در سال ۲۰۲۰ میلادی فهرست زیر را برای علاقمندان و مشتریان اینگونه خودروها منتشر و ارائه کردهاند:
- تسلا مدل ۳ (Tesla Model ۳)
- ام جی زد اس ای وی (MG ZS EV)
- آئودی ای ترون (Audi e-Tron)
- مرسدس بنز ای کیو سی (Mercedes-Benz EQC)
- جگووار آی پیس (Jaguar I-Pace)
- نیسان لیف (Nissan Leaf)
- هیوندای کونا الکتریکی (Hyundai Kona Electric)
- هیوندای آیونیک الکتریکی (Hyundai Ioniq Electric)
- تسلا مدل ایکس (Tesla Model X)
- تسلا مدل اس (Tesla Model S)
- فولکس واگن ای گلف (VW e-Golf)
- کیا ای نیرو (Kia E-Niro)
- هوندای ای (Honda e)
- بی ام و آی۳ (BMW i۳)
- رنو زوئی (Renault Zoe)
- اسمارت فورتو الکتریکی درایو (Smart Fortwo Electric Drive)
- فولکس واگن ای آپ (VW e-Up)
افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند. بدین ترتیب شرکتهای خودروسازی بزرگی تصمیم گرفتهاند که تغییر رویکرد داده و به سمت و سوی ساخت و طراحی خودروهای برقی و الکتریکی و هیبریدی حرکت کنند تا در سالهای آینده، مشتریان خودرو بیشتر به خرید این محصولات روی بیاورند.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند. بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.
۲۲۳۲۲۷