۲. یکی از پشتوانههای عادل در همه این سالها و به خصوص امسال مخاطبانی هستند، که هر هفته با پیامکهایی که اتفاقا برایشان بار مالی هم دارد، از او حمایت میکنند. اما هیچ وقت آنها را به رخ نکشید. او سالهاست برای بهترین بودن روی سن میرود و جایزه میگیرد، اما هیچ وقت پشت تریبون طرفدرانش را به رخ نکشید تا سلبریتی بودنش را فریاد بزند.
۳. عادل در همه این سالها انواع و اقسام تهمتها را شنیده و تحمل کرده، بارها مورد حمله شدید منتقدانش قرار گرفته، گافهای برنامهاش سوژه رسانههای مجازی و کاغذی شد. امسال حدت و شدت همه این تهمتها، انتقادها و حملات بیشتر از قبل بود، اما عادل برای پاسخ دادن به آنها ویدیو ضبط نکرد و منتقدانش را شاکی طور به خاک و خون نکشید. او به جای ویدیو ضبط کردن و شیر کردن آن در فضای مجازی، سکوت کرد، چون بهترینها هیچ وقت هیاهو نمیکنند با کارشان جواب منتقدها و دشمنانشان را میدهند. چون میداند بهترین است، پس نیازی ندارد حقانیتش را داد بزند.
۴. عادل فردوسیپور ۲۰ سالی است که «نود» را روی آنتن دارد، تاثیر گذاری او بر متن فوتبال ایران برای همه ثابت شده است. دوست و دشمن این موضوع را با قاطعیت تایید میکنند. فقط کافی است بزنگاههای مهم فوتبال ایران را در این ۲۰ سال فهرست کنید، ردپای «نود» و تاثیرات مثبتی که برنامه عادل بر این وقایع داشته نشان میدهد که او و برنامهاش از چه ضریب نفوذی برخوردار هستند. اما عادل هیچگاه مدعی این نشد که خودش و برنامهاش در کاهش فساد در فوتبال ایران و یا بهبود شرایط آن موثر بود. او این ادعا را فریاد نمیزند چون نتیجه تاثیرگذاریاش را در واقعیت و به شکل عیان میبینند، پس نیازی ندارد که هر هفته در لنز دوربین برنامهاش زل بزند و این موضع را تو مخ مخاطب فرو کند.
۵. برنامههای عادل در بدترین شرایط ممکن یعنی پخش در زمانی غیر از باکس اصلی، بالای یک میلیون و پانصد هزار پیامک دارد. در حالت معمولی، این رقم به بالای دو میلیون میرسد و در شرایط ایدهال این رقم از چهار میلیون پیامک هم رد میشود. همین پیامکها کافی است تا مشخص شود «نود» و عادل سالهاست مخاطب میلیونی دارند. او و برنامهاش در بدترین و بحرانیترین شرایط تلویزیون – اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه نود- همین میزان مخاطب را نه تنها حفظ کرد که حتی افزایش هم داد. اما هیچکس به یاد ندارد که عادل در مراسمی پشت تریبون برود و مدعی شود که باعث آشتی مخاطب با تلویزیون شده. مسالهای که نه تنها ادعا نیست بلکه یک واقعیت عیان است، اما او هیچگاه منت این ماجرا را سر تلویزیون نگذاشت، چون بهترینها میدانند وظیفهشان از تولید یک برنامه جذب بالاترین حد مخاطب است.
۶. اگر الان در کوچه و خیابان راه بیفتید و از مردم رهگذر و کسبه بپرسید که نام چند برنامه تلویزیونی را بگویند، از هر پنج نفر، حداقل سه نفر از برنامه «نود» نام میبرند. این یعنی «نود» یکی از برندهای تلویزیون است، اما تا حالا شنیدهاید که عادل بگوید من و برنامهام برند تلویزیون هستیم. او نمیگوید چون واقعا برند تلویزیون است. وقتی نباشی آن را فریاد می زنی.
۵۷۲۴۳