وقتی شعار سال مشخص می‌شود بی‌شک هیچ نهادی مانند رسانه ملی جامه نمی‌دراند و خود را به آب و آتش نمی‌زند و دم‌به‌دم برنامه‌هایی با سوژه: «اهمیت شعار سال» تولید نمی‌کند که حالی‌مان کند تا چه میزانی شعار فوق می‌تواند برای‌مان سرنوشت‌ساز باشد!

 اما در عمل می بینیم: این ادابازی‌ها بیشتر تداعی‌گر واکنش فرزندانی است که در زمان حیات پدر و مادرشان، نسبت به آنها بی‌توجه بودند اما در روز مرگ‌شان با های‌وهوی فراوان خود را به داخل قبر می‌اندازند تا آنها را به جای ولی‌شان خاک کنند! 

صدا و سیمایی که در طول یک سال گذشته -که اتفاقا شعاری نزدیک به شعار امسال داشت- هیچ تره ای برای تولید ملی خرد نکرد و در برنامه‌های پرطرفدارش بجای مطرح کردن نام تولیدکنندگان داخلی؛ پای کلی ستاره و مربع راباز کرد، حال در چنین مواقعی ناچار است جبران مافات نموده و بشدت قربان صدقه شعار سال برود.

همه ما می دانیم تاریخ مصرف شعار امسال به اندازه مدت زمان درج آنها در گوشه صفحات تلویزیون‌مان هست – حداکثر تا ۱۳ بدر- و بعد از آن باید تا شعار سال بعدی با  قمارهای اپلکیشینی سر کنیم!

خلاصه با حال‌ترین صداوسیمای جهان را داریم! از طرفی فرزند حمید استیلی وقتی از کلمه وقیح «پاسور»(!) استفاده می‌کند مجریان و دست اندرکاران برنامه به هول و ولا می افتند و سکته ناقص می‌زنند و از طرفی دیگر، همانها با وقاحت هر چه تمام‌تر بساط قمار اپلکیشنی‌شان را در تک تک برنامه‌ها باز می‌کنند!  گویا رسانه ملی خیلی اهل حرف نیست و بیشتر به دنبال عمل است!

البته روانشناسان قبلا ثابت کرده‌اند: افرادی که بشدت ادعای مبارزه با خلاف ویا فسادی را دارند بیشتر برای پنهان کردن خلاف کاری‌ها و مفاسدی است که در عمل خودشان دارند! می‌بخشید همینطوری یک چیز بی‌ربطی پراندیم!

پس وقتی صحبت از تحریم صدا و سیماست؛ مدنظر، همان تحریم بساط قماربازی هاست و حضور و حمایت کم‌رنگ از تولیدات داخلی در برنامه‌های پربیننده و نه خدای ناکرده، انزجار از برنامه‌های جذاب تلوزیونی آنهم با ۹۰ درصد بیننده!!

صدا وسیمایی که قرار بود دانشگاه شود اینک از فقر و مشکلات اقتصادی مردم نهایت استفاده را می‌برد و آنها را برای پولدار شدن یک شبه، تشویق به شرکت در انواع قمارهای برنامه‌هایش می‌کند! آنهم با احتمال یک در یک میلیون! یعنی شانس برنده شدن در یک قمار اپلیکیشنی به اندازه شانس اصابت یک صاعقه به یک فرد هست!

 صدا وسیمایی که باید آموزش کسب پول از طریق کار و کوشش را بدهد جوانان را ترغیب به استفاده از میان‌برهای اپلکیشنی برای پولدار شدن را می‌کند و خدا می‌داند نتیجه این فرهنگ‌سازی به کجا خواهد انجامید؟!  

عدم حمایت صدا و سیما از تولیدات داخلی شامل تولیدات فرهنگی – هنری هم می‌شود. شما چقدر حمایت از تولیدات هنری در عرصه های موسیقی ؛ تئاتر؛ سینما و گالری های نقاشی را دیدید؟! راستی خنده دار نیست که دیدن «سه تار» از «ستاره» منفورتر است؟ صدا وسیمایی که ساز سنتی‌مان را نشان نمی‌دهد با چه رویی کلی ستاره های اپلکیشنی؛ صبح تا شب حواله‌مان می‌کند؛ خطر کدام شان بیشتر است ای فرهنگ ساز بی فرهنگ؟  

منبع

hotnews • دسته‌بندی نشده • 6 سال پیش • dahio.com • 103



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها