به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مهدی ناصحی با بیان اینکه شهرداری مشهد، تنها شهرداری است که حوزه اقتصادی آن به صورت مجزا درحال فعالیت است، اظهارکرد: همین امر باعث شده که شهرداری مشهد در حوزه اقتصادی پیشتاز باشد و دستاوردهای قابل توجهی کسب کند.
ناصحی با بیان اینکه این معاونت رویکرد حمایتی نسبت به تمام حوزههای فعالیتی مدیریت شهری در زمینههای مختلف دارد، تصریح کرد: به عنوان مثال برخی از تسهیلاتی که حوزههای دیگر شهرداری اخذ کرده با کمک معاونت اقتصادی بوده است.
وی با اشاره به رویکرد جدید حاکم بر حوزه اقتصادی شهرداری در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، گفت: نگاه در این دوره فراتر از فعالیتهای اقتصادی در حوزه زمین و ساختمان رفته و سعی شده فعالیتهای تمامساحتی و چندبُعدی را دنبال کنند و از انواع روشهای مالی و اجرایی بهره ببرند.
ناصحی درخصوص بودجه ۱۴۰۱ شهرداری مشهد افزود: در حوزه ابزارها، رویکرد حمایتی بسیار خوبی را نسبت به این حوزه اعمال کردهایم ولی در بحث روشهای اجرا گاه مسائل و مشکلاتی نیز وجود داشته است.
عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه به گزارشی از اقدامات صورت گرفته پرداخت و گفت: با توجه به اینکه تمامی فعالیتهای غیرنقد در حوزه اقتصادی تعریف میشود، سعی شده ساختاری متناسب با آن ایجاد و تکمیل شود که خوشبختانه تا حد قابل قبولی به نتیجه رسیده است.
ناصحی با بیان اینکه معاونت اقتصادی با تکیه بر نظرات تخصصی کارشناسان، اعضای شورای شهر و مدیران شهری به دنبال تعریف ساختار جدیدی در حوزه اقتصادی شهر بوده، گفت: شرایط کنونی با ظرفیتهای امروز شهر همخوانی ندارد چراکه تحولات اقتصادی بزرگی را شاهد هستیم؛ امروز مردم روشهای سنتی چون سرمایهگذاری در ملک و … را رها کرده و به دنبال ثروتهای پنهان شهر هستند.
وی با بیان اینکه این معاونت نقش بسزایی در تامین مالی پروژههای بزرگ شهری داشته، اظهارکرد: این پروژهها شامل پروژههایی چون قطارشهری، بازوی چهارم مصلی، تقاطع ۴سطحی آزادگان و … میشود.
ناصحی با بیان اینکه تاکنون ۵۶ درصد از بودجه ۸ هزار میلیارد تومانی معاونت اقتصادی شهرداری مشهد محقق شده، گفت: در قسمت درآمدهای عمومی و کمک دولت نیز از اعتبار ۹۷۲ میلیارد تومانی، ۸۰ درصد تحقق بودجه داشتهایم؛ در بخش واگذاری دارایی مالی نیز از بودجه ۳۷۰۰ میلیارد تومانی، همین اندازه محقق شده است.
46