اقبال عباسی شامگاه شنبه در شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: مسوولان دستگاههای اجرایی بهرهمند از بودجه استانی، نسبت به مبادله سریعتر موافقتنامهها تا ۱۰ روز دیگر و تلاش برای جذب این اعتبارات از طریق دستگاههای اجرایی ملی بکوشند.
عباسی به شرایط سخت اقتصادی اشاره و تصریح کرد: اعتبارات چهارمحال و بختیاری از ۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۶ به ۲۵ هزار میلیارد ریال در سالجاری افزایش یافت.
وی یادآور شد: در این مدت اعتبارات هزینهای جاری چهارمحال و بختیاری از ۲ هزار و ۹۰ میلیارد ریال به چهار هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال رشد کرد و تسهیلات پرداختی در این استان به ۳۰ هزار میلیارد ریال رسید که از این مبلغ چهار هزار میلیارد ریال وامهای ارزانقیمت بود و استان موفق به کسب رتبه نخست کشوری شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی ویژه معلولان، یکهزار و ۸۰۰ واحد مسکونی مهر، ۴۵۰ واحد مسکونی خیرساز و چهار هزار قطعه زمین مختص طرح اقدام ملی مسکن به متقاضیان واجد شرایط در چهارمحال و بختیاری واگذار شده است.
عباسی تاکید کرد: آغاز عملیات اجرایی احداث ۱۰ ساختمان دولتی، افزایش تعداد تختهای بهداشت و درمان از یکهزار و ۱۵۵ تخت به یکهزار و ۸۱۲ تخت، گرفتن ردیف ملی برای شبکه جمعآوری فاضلاب هفت شهر و ۱۰ روستا، گازرسانی به ۸۵ روستا، برقرسانی به ۲۵ روستا و افزایش جمعیت زیرپوشش شبکه جمعآوری فاضلاب در چهارمحال و بختیاری از ۵۶.۴ به ۶۵ اجرایی شد.
وی افزود: در این مدت با اجرای ۲۵ طرح و ۱۳ هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری در چهارمحال و بختیاری تعداد تختهای واحدهای اقامتی گردشگری استان از ۹۳۰ به ۲ هزار و ۲۴۰ تخت افزایش پیدا کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری یادآور شد: یکهزار و ۶۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و چهار هزار ریال تسهیلات بلاعوض برای اجرای طرح ۲ هزار و ۳۰۰ هکتاری توسعه باغات سودجان شهرستان شهرکرد پرداخت شد.
وی با اشاره به اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی در چهارمحال و بختیاری افزود: سال گذشته ۷۶ طرح با سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و در سالجاری ۱۸ طرح با ۲۷ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال در این حوزه اجرایی شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: موافقت اصولیهای صادر شده برای اجرای طرحهای سرمایهگذاری وابسته به جهادکشاورزی استان از سوی یک کمیته رصد و پیگیری شود تا طرحهایی که در مدت قانونی ۶ ماه اجرایی نشده، باطل و نسبت به باز پسگیری زمین آنها اقدام شود.
وی با اشاره به سهم ۴.۳ درصدی چهارمحال و بختیاری در تسهیلات و اعتبارات مربوط به جزء ۱ تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ گفت: تمامی دستگاههای اجرایی استان موظفند تا حداقل سهم خود از این اعتبارات را از طریق دستگاههای ملی مرتبط پیگیری، دریافت و جذب کنند.
عباسی تاکید کرد: در صورت هرگونه سهلانگاری احتمالی از سوی مسوولان دستگاههای اجرایی، امکان بازگشت این بودجه و اختصاص آن به یک استان دیگر وجود دارد.
وی افزود: تا ۲ هفته دیگر کمیته جذب اعتبارات در چهارمحال و بختیاری تشکیل و آخرین وضعیت و روند جذب اعتبارات استان از ردیفهای مختلف بودجهای تشریح شود.
گفتنی است ، چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
46