نوریاتو: امین بذرافشان یکی از برگزیدگان پنجمین دوره جشنواره عکس نورنگار که با تک عکس «شکوه طبیعت» توانست یکی از سه برنده بخش جنبی باشد، نظرات و انتقاد خود را نسبت به ای جشنواره بیان کرد.
سطح جشنواره نورنگار امسال چطور بود؟
با توجه به اینکه امسال مجموعه عکس به جشنواره اضافه شده بود سطح آن نسبت به سال های گذشته بالاتر بود.
چقدر به برنده شدن فکر می کردید؟
با توجه به عکس کشاورزی که ارسال کرده بودم در مقابل یک کوه که کاملاً موضوع انسان و طبیعت را در بر داشت توقع برنده شدن را داشتم. در تکمیل توضیحاتم باید بگویم کوهی که در عکسم وجود دارد با نام ستخر معروف است زیرا این در بالای این کوه یک استخر طبیعی وجود دارد. ضمناً قابل ذکر است که حکیم ابوالقاسم فردوسی در شاهنامه و در بیت “پناه دلیران ایران زمین / گل است و سپید و ستخر و گزین” به آن اشاره کرده است.
جایگاه جشنواره نورنگار در دنیا عکاسی چگونه است؟
جشنواره عکس نورنگار در میان عکاسان از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است و اکثر عکاسان آن را در رده A به حساب می آورند که با جشنواره های فیروزه، خیام و … رقابت می کند.
نظرتان در مورد جوایز جشنواره؟
عالی بود. با توجه به اینکه در اغلب جشنواره های برگزاری در ایران جوایز جشنواره ها حتی در جشنواره هایی که با مجموعه عکس برگزار می شوند، به بیش از ۵/۳ تومان نمی رسد بسیار عالی است.
آیا با دریافت ورودی برای جشنواره موافقید؟
با توجه به اینکه در این جشنواره به تمامی برندگان کتاب و لوح تقدیر اهدا می شود و همچنین تمامی این عکس ها در نمایشگاه در معرض دید عموم قرار می گیرند خوب است. البته بسیار سلیقه ای است و تعدادی از عکاسان با این موضوع مخالف اند و می گویند شاید همه عکاسان در رده های مختلف تمکن مالی برای شرکت در جشنواره پولی نداشته باشند.
نظر آزاد؟
با توجه به اینکه من در جشنواره های دیگر نظیر چلچراغ و در راه مدرسه شرکت کرده بودم و با توجه به آوازه ای که از نورنگار شنیده بودم توقع داشتم مراسم اختتامیه بسیار بزرگتر، باشکوه تر و با تعداد مدعوین بیشتری برگزار شود. ولی در کل همه چیز بسیار عالی بود و از آقای فروغی مدیریت مجموعه و آقای افشانی دبیر جشنواره و همه عوامل دست اندرکار نهایت تشکر را دارم.
در ادامه عکس این هنرمند را مشاهده میکنید.
نوشته جشنواره عکس نورنگار در میان عکاسان از جایگاه خوبی برخوردار است اولین بار در مجله نوریاتو | رسانه جامع هنرهای تجسمی پدیدار شد.