وی افزود: در این ماجرا به واسطه ناشناخته بودن، رفتارها و سرعت شیوع ویروس و اطلاعات غلطی که از ابتدا منتشر شد جوامع به نوعی همانند هم در مواجهه با آن عمل کردند و تجربیات کشورهای مبتلا هم چندان کمکی به کشورها نکرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی یادآور شد: ما حتی دیدیم کشورهایی که در ابتدا برخی رفتارها مانند فاصله گذاری و قرنطینه را تمسخر می‌کردند، امروز  خودشان به نوعی گرفتار امواج بدتری از این ویروس شده اند و مشکلات بسیاری برای آنها ایجاد شده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: اگر مجموعه دانشگاهی، اساتید و حوزه‌های دانشی و دانشمندان اهمیت موضوع را به به درستی درک کنند و ورود کنند و هم مجموعه تصمیم گیران و سیاستگذاران به آنچه در این حوزه تولید می شود توجه کنند، ما قطعا شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود. همانطور که تا کنون این اتفاقات را شاهدیم و می‌بنیم که امروزه کیت های تولید داخل ما به کشورهایی مانند آلمان که در این حوزه صاحب سبک و مطرح هستند صادر می شود و این نشان دهنده توان دانشمندان و دانشگاهیان ما است.

وی در ادامه به برخی نظرسنجی های صورت گرفته در رابطه با بحث کرونا اشاره کرد و گفت: در یکی از این نظرسنجی‌ها پرسیده شده که دولت چقدر توانایی دارد که از آسیب دیدگان اقتصادی حمایت کند و در نتیجه می‌بینیم که عمده مردم این انتظار را دارند که دولت از آسیب دیدگان اقتصادی حمایت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی ادامه داد: همچنین از مردم پرسیده شده چقدر امید دارند که بحران کرونا در یکی دو ماه آینده حل شود و زندگی به روال عادی خودش بازگردد که ۵۶ درصد امید زیادی به بازگشت زندگی به روال عادی خودش دارند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها یادآور شد: نکته جالبی که در این نظرسنجی وجود دارد این است که از مردم پرسیده شده آیا در مدت شیوع کرونا به کسی کمک مالی و مادی داشته اند که بیش از ۳۴ درصد پاسخ دادند که در این مدت کمک کرده‌اند، بیش از ۹ درصد گفته‌اند در آینده کمک خواهند کرد و بیش از ۴۸ درصد گفته‌اند که توان مالی برای کمک ندارند و تنها حدود ۵ درصد گفته‌اند که کمک نکرده و نخواهند کرد.

وی تاکید کرد: این نظرسنجی نشان می‌دهد بیش از ۵۰ درصد مردم بعد از شیوع کرونا درآمد اقتصادی‌شان کاهش یافته و ۴۱ درصد کسب و کارشان تعطیل شده است. ۲۳ درصد هم گفته‌اند که کسب و کارشان تغییر نکرده و ۱۳ درصد هم به از دست دادن شغل خود اشاره کرده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی افزود:‌ یکی از سوالات دیگری که پرسیده شده این است که بعد از شیوع کرونا مسئله دین و خداوند برای شما به نسبت به قبل تغییری پیدا کرده است که در مجموع سه و نیم درصد گفتند که اعتقاد ما کمتر شده، بیش از ۴۸ درصد هم گفتند که تغییری نکرده و بیش از ۴۷ درصد هم گفته اند که اعتقادشان بیشتر شده است.

1717

hotnewsخبر4 سال پیش • dahio.com • 5

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها