وی با اشاره اهمیت توسعه اشتغال در شهرستان طالقان به منظور استفاده از ظرفیت انسانی بومی این منطقه و رشد جمعیت ساکن آن گفت: طالقان در حوزه گردشگری علاوه بر بناهای تاریخی در بخش گردشگری کشاورزی نیز پتانسیل ویژهای دارد.
رئیس کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای گردشگری در طالقان از ضرورت تزریق اعتبارات دولتی برای پیشبرد پروژههای متعدد در این بخش سخن گفت و افزود: ما نیز در اتاق بازرگانی البرز با همکاری فعالان بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در پروژههای گردشگری طالقان برنامهریزی خواهیم کرد.
حاضری با اشاره به اینکه گردشگری طالقان در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دارد، افزود: این شهرستان همانند دیگر نقاط البرز نیازمند برپایی نمایشگاههای دائمی صنایع دستی و سوغات است و این خود به عنوان یک فرصت سرمایه گذاری اقتصادی اهمیت بالایی دارد.
وی با بیان اینکه شهرستان طالقان تحت تاثیر توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی کمتر اسیر مسائلی مانند حاشیه نشینی و یا تکدیگری است، گفت: در دل روستاهای طالقان با حضور نیروهای بومی و جاذبههای تاریخی و طبیعی فرصتهای مناسبی برای توسعه گردشگری کشاورزی وجود دارد.
رئیس کمیسیون گردشگری و اقتصاد هنر اتاق بازرگانی البرز عنوان کرد: هر کدام از روستاهای طالقان خود یک فرصت بکر اقتصادی برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری است و البته در کنار نگاه مسئولان دولتی تکمیل زیرساختهای اقامتی و تفریحی در این شهرستان نیز اهمیت دارد.
انتهای پیام