به گزارش خبر آنلاین از لالی، ورناصری در خصوص جاده های شهرستان لالی گفت: حقیقتا وضعیت مناسبی نداریم اما پیگیری های به عمل آمده موجب شده ۶۰ کیلومتر دیگر از جاده پاشنه زاگرس به مرحله مناقصه گذاشته شود که از این ۶۰ کیلیومتر ،۲۰ کیلومتر آن در لالی و ۲۰ کیلومتر دیگر در اندیکا قرار دارد که با احداث آن اتصال شهرهای شمالی و شمال شرقی از جمله سردشت ، لالی ، اندیکا و ایذه به نحو مطلوب تری صورت می گیرد .
وی در ادامه عنوان کرد : با توجه به تصویب احداث پل رودخانه شور و بهسازی ورودی شهر لالی در سال قبل با رفع موانع موجود انشا الله در سال جدید آغاز اجرای این دو پروژه را خواهیم داشت و در خصوص موضوع جاده الیگودرز هم طبق اعلام قبلی امسال مقرر شد با توافق مشترکی که با نماینده الیگودرز انجام شد اعتباری برای مطالعات اولیه آن تعلق بگیرد و تحت عنوان جاده لالی به الیگودرز هم پیگیری شود .
علیرضا ورناصری در ادامه به جاده های روستایی اشاره و بیان کرد :در حوزه ۴ شهرستان بیش از ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی داریم که اکثریت آن در دو منطقه لالی و اندیکا قرار دارند که این راه ها می بایست در برنامه های اول تا چهارم توسعه بهسازی و آسفالت می شدند که با پیگیری های فراوان در این حوزه تنها توانسته ایم حدود ۳۰۰ برای راه های روستای ۴ شهرستان اعتبار کسب کنیم که سهم شهرستان لالی ۴۵ کیلومتر است .
ایشان در ادامه افزود: به مشکلات شهرداری ها اشاره و اظهار داشت :اداره شهرداری ها به این شیوه شدنی نیست و ما به صورت موقتی و از راه های مختلف حقوق ها را پروداخت می کنیم اما کمک هایی که باید برای خودکفایی شهرداری ها صورت بگیرد هنوز نشده است و این شهرداری ها باید بتوانند با درآمد زایی و مدیریت مناسب مشکلات را به حداقل برسانند .
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی در ادامه به موضوع سد تراز اشاره و اعلام کرد : سد تراز یک سد سیاسی بود که در آستانه انتخابات کلنگ آن به زمین زده شد اما اعتباری که به آن دادند حتی کارگاه آن را هم تجهیز نکرد اما در پی مطالبات مردمی و آینده نگری در خصوص تامین مناسب آب کشاورزی و آب شرب مردم اقدامات خوبی انجام شد به نحوی که این سد هم اکنون دارای ردیف اعتباری بوده و حدود ۵ برابر اعتبار اولیه برای آن اعتبارات گرفته ایم که می تواند عملیات ساخت سد را هم آغاز کرد .
در خصوص آب شرب هم عنوان کرد :تامین پایدار و مناسب آب شرب از محل چاه های حتی که با وقفه ای طولانی رو به رو بود از مدتی قبل آغاز به کار کرده و در حال حاضر برای تامین و رفع برخی از موانع هم دچار تعطیلی شده که به زودی و با اقداماتی که باید در دروان محاسبات صورت بگیرد عملیات اجرایی لوله گذاری و انتقال آب به سمت شهر لالی از سر گرفته می شود .
نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان ، اندیکا ،هفتکل و لالی در ادامه با اشاره به سفر وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد : اگر مسئولان به وعده های خود وفا کنند نتیجه سفر وزیر آموزش و پرورش به منطقه این بود که طی دوسال تمام مدارس سنگی ،کانکسی ،چادری و کپری باید برداشته و ساختمان جدید احداث شود و علاوه بر آن هنرستان ها و مدارسی که نیازمند برخی تجهیزات هستند مجهز شوند .
همچنین در ادامه به موضوع بودجه اشاره و اظهار داشت :در بودجه امسال اتفاقات خوبی افتاده که قطعا در حوزه فاضلاب مشکلات شهرهایی مانند لالی حل خواهد شد .
دکتر ورناصری در ادامه اعلام کرد :در زمینه گازرسانی ۱۸۴ روستا در برنامه گازرسانی قرار گرفته اند که حدود ۷۰ درصد پروژه های گازرسانی استان خوزستان در لالی اتفاق خواهد افتاد .
وی در ادامه اظهار داشت : برای دانشکده علوم پزشکی مسجدسلیمان مجوزی گرفته ایم که برای مستقل شدن و جدا شدن از دانشگاه اهواز روندی طولانی و سخت خواهد داشت که فعلا در تلاشیم با همین دانشکده و افزایش رشته های پزشکی نیروی انسانی این حوزه در ۴ شهرستان افزایش پیدا کند .
نماینده مردم شهرستان های مسجدسلیمان ، اندیکا ،هفتکل و لالی همچنین عنوان کرد :هر چند وضعیت بیمارستان های ما به پای اهواز نمی رسد اما توانسته ایم در اندیکا و هفتکل که فاقد بیمارستان بوده اند دو بیمارستان با مجهزترین دستگاه ها راه اندازی کنیم که متخصصین مختلف در این مراکز به مردم خدمات رسانی می کنند و در لالی هم پس از به روز کردن حوزه اورژانس و فوریت های پزشکی به دنبال این هستیم تا تخت های آن از ۳۲ به ۶۴ افزایش پیدا کنند .
وی در پایان بیان داشت :در طرح شفاف سازی آرای نمایندگان موافق طرح بودم و هیچ ابایی از اعلام کردن آرای خود نداشتم و همچنین در طرح صیانت از فضای مجازی که خیلی آن را به چالش کشیدند بنده اعتقاد داشته و دارم که این طرح به آن شلوغی که در فضای مجازی گفته اند نبوده و من موافق با ضابطه مندی فضای مجازی هستم زیرا در کشورهای مانند آمریکا هم بیش ازصدها قانون برای مدیریت این فضا وجود دارد .