وی افزود: آموزش حقوقی یک مسئولیت اجتماعی است که همه مسئولین نسبت به اجرای آن باید اهتمام داشته باشند و در این راه مجاهدت و روحیه جهادی داشته باشند.
معاون فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به طرح «هر مسجد یک حقوقدان» گفت: در این طرح حقوقدانها داوطلبانه و به صورت مرتب در مساجد حضور پیدا میکنند و با ارایه آموزش و مشاورههای حقوقی به شهروندان سهم خود را در قبال جامعه ایفا میکنند.
حجت الاسلام صادقی با بیان اینکه این طرح در سه گام انجام میشود، اظهار داشت: گام اول با محوریت آگاهی بخشی و افزایش اطلاعات حقوقی مردم برداشته میشود.
وی افزود: هدف گام دوم ایجاد مصالحه بین مردم است یعنی حقوقدانان طرفین دعوا را در مسجد بیاورند و بین آنها صلح و سازش ایجاد کنند تا پروندههای جدیدی وارد دستگاه قضا نشود.
معاون فرهنگی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: در گام سوم نیز مشاوره درست در دستور کار قرار میگیرد یعنی اگر امکان ایجاد صلح و سازش بین طرفین دعوا نبود آنها به درستی راهنمایی شوند تا وقت و هزینه خود را در پیگیری حقوقشان هدر ندهند.
حجت الاسلام صادقی با بیان اینکه تمام مشاورهها و آموزشها در این طرح به صورت رایگان ارائه میشود، گفت: در استان کرمانشاه قرار است این طرح در ۴۰۰ مسجد عملیاتی شود که امیدواریم تا پایان سال بعد این تعداد به هزار مسجد برسد.