محمودزاده در پاسخ به این سوال که آیا عربستان و قطر، رقبای ایران در بازسازی سوریه هستند گفت: خیر، مقامات سوریه اولویت را به شرکتهای ایرانی دادهاند و مشکلی بابت وجود رقیب نداریم. فقط موضوع اصلی، اتخاذ راهکارهای بین بانکهای مرکزی دو کشور به منظور تبادل پول است که در این سفر بر روی این موضوعات صحبت شد و امیدواری بسیار زیادی به وجود آمد تا در آینده نزدیک این مشکلات حل شود.
وی تصریح کرد: مساله تحریم فقط مربوط به ایران نیست. سوریه هم در در موارد بسیار زیادی با تحریم مواجه است. بنابراین از زمان انعقاد تفاهمنامه در آذرماه ۱۳۹۸ کارگروههای تخصصی طرفین بر چگونگی مناسبات اقتصادی دو کشور کار کردند و به نتایج خوبی رسیدهاند.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره تعداد واحدهایی که قرار است در سوریه احداث شود گفت: من فکر میکنم حداقل ظرفیت ساخت ۲۰۰ هزار واحد وجود دارد. آنچه در تفاهمنامه تحت عنوان احداث ۳۰ هزار واحد به امضا رسیده در واقع نوعی سمبل است. اما نیاز کشور سوریه بسیار فراتر از این تعداد خواهد بود و محدودیتی برای سازندگان ایرانی از بابت کمیت وجود ندارد. هرچقدر توان سیستم ما باشد آن طرف ظرفیت کار وجود دارد.
به گفته محمودزاده، در حال حاضر نیز تعدادی از شرکتهای بخش خصوصی از ایران در سوریه به شکل پیمانکاری مشغول ساخت و ساز هستند اما طبیعتا به دلیل محدودیتهای انتقال پول، فعالیتها به شکل گسترده اتفاق نیفتاده است. هدف ما این است بستر فعالیت را فراهم کنیم تا در مواردی همچون بازگشت سرمایه، امنیت و جابهجایی پول، اطمینان حاصل کنیم.