، مراسم معرفی برگزیدگان جایزه مهرگان علم امسال، امروز (پنجشنبه چهاردهم اسفند)، به دلیل شیوع ویروس کووید ۱۹، به صورت مجازی، برگزار شد.

بررسی ۱۴۳ کتاب علمی- زیست‌محیطی، در این دوره جایزه مهرگان علم، گویای آن است که نویسندگان و پژوهشگران، دامنه فعالیت خود را گسترده‌تر کرده و با دقت نظر بیشتری کار می‌کنند و ناشران نیز به موضوع مهم ویرایش علمی در آثار زیست‌محیطی توجه بیشتری داشته‌اند.

هیات داوران جایزه مهرگان علم، با ذکر این نکته که هفت کتاب راه‌یافته به مرحله نهایی جایزه، در سطحی نزدیک به هم بوده و همه آن‌ها ارزشمند و خواندنی هستند، با اکثریت کتاب‌ها زیر را انتخاب کردند:

کتاب برگزیده: «مارهای ایران» نوشته مهدی رجبی‌زاده از انتشارات ایران‌شناسی؛ شایسته دریافت تندیس مهرگان علم، جایزه نقدی و لوح تقدیر.

نخستین کتاب تحسین‌شده هیات داوران: «دیوارها را برداریم…» مجموعه عکس کودک و طبیعت به دو زبان فارسی و انگلیسی نوشته پوریا قلیچ‌خانی از انتشارات نقش مانا، اصفهان؛ شایسته دریافت لوح تحسین هیأت داوران جایزه مهرگان علم.

دومین کتاب تحسین‌شده هیات داوران: «فواید تالاب‌ها» نوشته هنریک مجنونیان، ناهید احمدی، زهرا قلیچی‌پور و نازنین جامعی، از انتشارات معارف؛ شایسته دریافت لوح تحسین هیأت داوران جایزه مهرگان علم.

نخستین کتاب تقدیرشده جایزه مهرگان علم: «قرق شکسته جنگل‌های هیرکانی کاسپیانی ایران» نوشته حنیف‌رضا گلزار از انتشارات رسانش نوین؛ شایسته دریافت لوح تقدیر جایزه مهرگان علم.

دومین کتاب تقدیر شده جایزه مهرگان علم: «در جستجوی طبیعت- غریزه زیست‌گرایی» نوشته ادوارد ویلسون ترجمه کاوه فیض‌اللهی از انتشارات نشر نو؛ شایسته دریافت لوح تقدیر جایزه مهرگان علم.

همچنین هیات داوران، از دکتر کامران کمالی، نویسنده کتاب «راهنمای میدانی خزندگان و دوزیستان ایران» و آقای دکتر نصرت‌الله صفائیان، نویسنده کتاب «طبیعت از منظر بوم‌شناختی در شاعرانگی»، قدردانی کرد.

زنده‌یاد اسکندر فیروز، هوشنگ ضیایی، اسماعیل کهرم، عبدالحسین وهاب‌زاده، زهرا قلیچی‌پور، محمد درویش و مژگان جمشیدی، اعضای هیات داوران جایزه مهرگان علم بودند.

۵۷۵۷

hotnewsخبر4 سال پیش • dahio.com • 2

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها