به گزارش خبرآنلاین از اصفهان ؛ عباس مقتدایی در نشست تخصصی مجازی با موضوع «روابط بین الملل و پسا کرونا» با اشاره به اینکه روابط در عرصه بین المللی بر اساس خوداتکایی حداکثری سازماندهی می‌شود، اظهار داشت: زمانی که در بورس آمریکا اتفاقی می‌افتد مالزی و دبی سریع واکنش نشان می‌دهد اما به دلیل اینکه اقتصاد ایران بر مبنای اتکا به درون است، آسیب کمتری می‌بیند.

وی تصریح کرد: البته موضوعات پزشکی متفاوت است و به دلیل فراگیری و همگانی بودن آن نمی‌توان گفت که تحت تاثیر قرار نمی‌گیریم.

منتخب مردم اصفهان در مجلس یازدهم در ادامه در خصوص تحولات بین المللی در پسا کرونا تصریح کرد: سال‌ها در روابط بین الملل این موضوع دنبال می‌شد که دنیا یک دنیای به‌هم پیوسته است و اصطلاح «جهانی شدن» از اواخر دهه 80 میلادی در ادبیات سیاسی و روابط بین الملل وارد شد. اما در حال حاضر کشورهای غربی در اثر ویروس کرونا و قرنطینه‌هایی که ایجاد کردند دستخوش تحولات بین المللی  شدند که با توجه به نشانه‌ها می‌توان فهمید چه کشورهایی ضرر می‌کنند و چه کشورهایی ارتقا پیدا می‌کنند.

وی افزود: تمدن غربی که به دنبال یکپارچه سازی صنعت غرب بوده اکنون دچار گسستی در ادامه حرکت خود شده و حتی ممکن است نظریه‌های جدیدی درحوزه بین الملل شکل بگیرد؛ همچنین بخشی از قدرت نرم کشورهای غربی به ویژه ایالت متحده آمریکا تحت الشعاع قرار گرفته است.

مقتدایی با بیان اینکه دوران پسا کرونا با قبل از کرونا متفاوت خواهد بود، بیان داشت: در این راستا اقتصاد، فرهنگ، بهداشت، امنیت و … بسیاری از کشورها براساس رویکردهای جدید طراحی خواهد شد، نظم نوین جهانی در سال‌های آینده شکل جدیدتری به خود می‌گیرد و زندگی فردی که تحت تاثیر رسانه‌های غربی قرار داشت، سمت و سوی دیگری پیدا خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: در مسیر ارتباط با کشورهای غربی در سال‌های گذشته اشتباهات بسیاری داشتیم که در بخش‌هایی اعتماد بیجا و انتظار نابجا داشتیم.

منتخب مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه غرب با رویکرد دهکده جهانی بودن وانمود می‌کند که همه دنیا بهم پیوسته است، گفت: غرب به دنبال این بود که تولیدات بصری، سبک زندگی، سازماندهی اوقات فراغت مردم و به تعبیر دیگر از فرق سر تا نوک پا غربی شود اما در این میان جمهوری اسلامی مبانی جدیدی را در دنیای معاصر معرفی کرد که انتظار کمک کردن غرب در عین مخالفت با آنها اشتباه بزرگی است.

وی با بیان اینکه این دیدگاه اشتباهی است که در حوزه سیاست خارجی مرتکب شدیم، افزود: کشوری که خودش قوی شود دیگران به سمت او می آیند و باید این رویکرد را پیشه کرد، البته که باید از ظرفیت‌های موجود در ارتباط با مردم دنیا در راستای آسایش مردم استفاده کنیم اما نباید همه توجه را فقط به تعدادی از کشورها از جمله آمریکا متمرکز کنیم.

hotnewsخبر5 سال پیش • dahio.com • 13

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها