معتقدم با وجود مسئولیت و مشارکتی که سه قوه با هم دارند؛ دولت انشاءالله بتواند برای رونق تولید برنامه ریزی دقیقی کند تا تولید بالا برود و شعار محقق شود.
دولت باید یکسری از بروکراسی اداری دست و پا گیر را حذف کند؛ ما در مالیاتها و تسهیلات بانکی مشکلاتی داریم، دولت باید برای رونق بیشتر مشکلات بانکی، مالیاتی و گمرکاتی را حل کند تا تولیدکنندگان از این اداره به آن اداره، از این وزارتخانه به آن وزارتخانه نروند. در واقع باید امور ادولتی انسجام بیشتری پیدا کند و زمانی که مردم برای تولید به جایی مراجعه میکنند یا گروهی و ستادی تشکیل میدهند مشکلاتشان حل شود.
قوه مقنّنه، قوانین دست و پا گیر را اصلاح کند، دولت لوایحی را که برای حل مشکلات رونق اقتصادی به مجلس میبرد با کمک مجلس حل شود و گاها خود مجلس میتواند طرحی برای کمک به دولت بدهد. قوه قضاییه، میتواند جلوی سوءاستفادهی افرادی را که به بهانه ی رونق تولید از امکانات دولتی استفاده میکنند، بگیرد و دست آنها را کوتاه کند و به دولت در افزایش رونق تولید کمک دهد.
نگاه هر سه قوه باید در این جهت باشد که تولیدکنندگان تشویق به تولید بیشتر شوند.
ائمه جمعه، میتوانند مردم را بسیج و صاحبان فکر و اندیشه و کسانی را که در تولید نقش دارند تشویق کنند تا تولید را افزایش بدهند و اهتمام بیشتری به تولید داشته باشند. ائمه جمعه میتوانند مشارکت همه اقشار را در رونق تولید تا جایی که توان دارند و میتوانند تشویق کرده و آنها را امیدوار کنند تا با اعتماد بیشتری دست به تولید بزنند.
مردم در همین سیل نقش زیادی ایفا کرده و مشارکت داشتند. اگر مردم مشارکت نکنند دولت نمیتواند این بار را بردارد و در سیل هم اولین گروهی که بیشترین کمک را کردند مردم بودند و در ادامه هم مردم کمک میکنند. انشاءالله با حضور در مردم صحنه و وحدت و انسجام آنها، هم مشکلات سیل را حل میشود و هم به تولید میپردازیم.
* عضو شورای حزب جامعه روحانیت مبارز کشور
۲۱۴۲۱۵