احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز در مراسم گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر که در جوار مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه کردستان برگزار شد، گفت: آزادسازی خرمشهر ورق جنگ را برگرداند، روحیه رزمندگان ایرانی را قویتر کرد و خفت صدام را نشان داد چراکه با فتح این شهر خونین، ۱۵ هزار اسیر و تعداد زیادی تجهیزات جنگی به دست آمد.
وی با بیان اینکه فتح خرمشهر اوضاع داخلی و خارجی را متحول کرد، افزود: آزادسازی خرمشهر از لحاظ خارجی موقعیت ایران را تغییر و از لحاظ داخلی نیروهای بنیصدر را پژمرده و ناتوان کرد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امروزه کسانی با طرحهایی که در کشور از روی بیخردی اجرا میکنند شرایطی به وجود آوردهاند که به بیعدالتی دامن میزنند و فساد مالی را رواج میدهند و الگوهایی که با سیاستهای غلط اتخاذ شده است، خرمشهرهای پیش روی ماست.
توکلی عنوان کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر در کشور اجرا میشد ما به بیعدالتی نمیرسیدیم، ولی متاسفانه امروز این فریضتین ترک شده است.
وی اذعان داشت: امام علی (ع) میفرمایند اگر امر به معروف و نهی از منکر فراموش شود اشرار بر شما حاکم میشوند که این حال کنونی ما را توصیف میکند.
به گفته این مقام مسوول، مجرمان و مفسدان، یقه سفیدان خائنی هستند که قربانیان آنها زنان و کودکان خیابانی، بیکاران و افسردهدلان هستند که اینان از اشرار هستند، لذا امروز از حاکم شدن این عده و افزایش آنان باید ترسید و جلوگیری کرد.
توکلی با اعلام اینکه ما باید الان به دنبال خرمشهری باشیم که در تصرف غریبه است، افزود: با مبارزه و پیکار باید کشور را از فساد برهانیم چرا که جمهوری اسلامی نه با حمله نظامی و نه با کودتا براندازی نمیشود بلکه اگر از فساد جلوگیری نشود، قطعا جمهوری اسلامی ساقط میشود.
وی با بیان اینکه مبارزه با فساد یکی از خرمشهرهایی است که باید آزاد شود و این امر با اراده امکانپذیر است، تاکید کرد: به خاطر دفاع از میهن و اقوام ایرانی اسلامی باید با فساد مبارزه کرد.
این عضو تشخیص مصلحت نظام در پایان اظهار کرد: دیدهبان شفافیت و عدالت یکی از سازمانهای مردمنهاد است که در زمینه اشرار عملکرد خوبی داشته و اینان را از ادامه کار باز میدارد لذا وظیفه ما شناسایی اشرار و مفسدین، معرفی آنان و ساقط کردنشان است.
وی گفت: اگرچه آمریکا در منطقه حضور دارد، اما جنگ رخ نمیدهد.
توکلی به ۴۰۳ میلیون سپرده بانکی در کشور اشاره کرد و گفت: چهار دهم درصد از این حسابها مالکیت ۵۲ درصد مجموع سپردهها را دارند و ۴۸ درصد بقیه در اختیار ۹۹.۶ درصد است که این امر بیانگر فقر، فاجعه و خجالت است.