، عبدالحمید انصاری در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به سوالی مبنی بر تاثیر اقدام کنگره آمریکا برای تصویب تحریمی بیشتر بر ایران در بازار ارز کشور، تاکید کرد: البته این مساله تاثیر روانی و موقت دارد و احتمالا افزایش چند روز اخیر قیمت دلار در ایران از تبعات این اقدام و تاثیرات روانی آن است.

وی افزود: با این همه، آشنایان به امر به خوبی می‌دانند که آمریکا هر آنچه در چنته داشت را در این چند سال علیه ایران انجام داد و دیگر برگ برنده‌ای ندارد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: به همین دلیل این اقدام حتی اگر اجرایی شود هم نمی‌تواند مانند گذشته اقتصاد ایران را دچار دست‌انداز کند و تنها اثری مقطعی برجای خواهد گذاشت.

انصاری تاکید کرد: این دست اخبار تاثیرات روانی و زودگذر بر بازار می‌گذارد و تصور من این است که با ادامه روند موجود و سیاست‌گذاری دقیق از سوی بانک مرکزی التهابات فروکش خواهد کرد.

مشروح گفت‌وگوی خبرگزاری خبرآنلاین با عبدالحمید انصاری را اینجا بخوانید.

۲۲۳۲۲۵

hotnewsخبر5 سال پیش • dahio.com • 18

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید