حسین نجابت نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در رابطه با ارزیابی خود از مجلس دهم و شاخصه‌های مورد نیاز برای تشکیل مجلس قوی مورد تاکید مقام معظم رهبری، اظهار داشت: به عقیده من آنچه مهم است تا مجلس یازدهم کمی متفاوت از مجلس دهم آن را رعایت کند بحث استقلال است. در جمهوری اسلامی قوا کاملاً مجزا هستند و این به معنای عدم همکاری نیست.

وی عنوان کرد: مجلس، دولت و قوه قضائیه باید دارای بلوغ سیاسی کامل و شرح صدر زیاد باشند تا بتوانند با هم همکاری کنند و در ضمن این همکاری باید استقلال خود را نیز حفظ کنند.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی دو کار عمده قانون گذاری و نظارت بر همه دستگاه‌ها را بر عهده دارد، تصریح کرد: مجلس دهم در انجام این وظایف و امور ضعیف بود. نظارت بر دولت کار مجلس است و مجلس باید از کثرت قانون گذاری جلوگیری کند و در مقابل بیشتر وقت خود را برای نظارت بگذارد.

نجابت با تاکید بر اینکه مجلس با رودربایستی نمی‌تواند نسبت به دولت نظارت کافی و کامل داشته باشد، گفت: برای دستیابی به این مهم به داشتن نماینده پاکدست و شجاع با همان شاخصه‌هایی که رهبری فرمودند نیاز داریم.

وی خاطر نشان کرد: گاهی دغدغه‌های مجلس‌ها، دولت‌ها و ارگان‌های وابسته به حاکمیت ارتباطی با دغدغه‌های موکلینشان ندارد. آنچه اکنون در جامعه اهمیت دارد شاخصه‌های اقتصادی است. به عقیده من در شاخصه‌های اقتصادی آنچه نگران کننده است فقدان عدالت اجتماعی است نه درآمد و شاخصه‌های کلان اقتصادی.

این نماینده ادوار افزود: ما از فاصله طبقاتی، تبعیض و رانت خواری در جامعه رنج می بریم و دولت‌ها و مجالس باید این را علاج کنند که اگر علاج شود مردم ما بسیار صبور قانع و کارآمد هستند.

نجابت با اشاره به اینکه طیفی از مردم وجود دارند که نگران آزادی هستند اما آزادی در نگاه اینها به معنای بی بند و باری است، بیان کرد: این افراد درصدی از مردم را که نگران این امور هستند را به جای کل مردم جای می‌زنند. رهبری یک تعبیر خیلی لطیف در این زمینه داشتند و فرمودند تشییع میلیونی شهید حاج قاسم سلیمانی را می‌گویند صدها هزار نفر، بعد ۵۰۰ نفر جمع می‌شوند می‌گویند ملت ایران.

وی ادامه داد: این کار خارجی‌ها است و متأسفانه گروه‌های سیاسی ای که خیلی پایبندی اصولی ندارند از این حربه استفاده می‌کنند و می‌گویند و گلایه می‌کنند که مردم آزادی ندارند. آزادی از دید آنها یعنی ما هر کاری می‌خواهیم انجام دهیم و این امر با اصل اسلام، جمهوری اسلامی و قانون اساسی هماهنگ نیست.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: این جریانات از این پیشران‌ها و گلایه‌های نیروهای اجتماعی استفاده می‌کنند تا خودشان رأی بیاورند. به عقیده من مردم دیگر متوجه این حرف‌ها شده‌اند و دیگر فصل اینکه ما بتوانیم با فریب مردم رأی جمع کنیم گذشته است. همه جناح‌های باید فکر اساسی‌تری کنند.

انصراف الهه درستکار از انتخابات

همچنین باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: الهه راستگو کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر انصراف خود از رقابت‌های انتخاباتی را تائید کرد.

۲۱۷۲۱۷

hotnewsخبر5 سال پیش • dahio.com • 23

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها