نوریاتو: مسابقه عکاسی PHmuseum Grant که توسط شرکت بریتانیایی PHmuseum Ltd برگزار می‌شود از تمام عکاسان سراسر جهان برای شرکت در این مسابقه دعوت می‌کند.

 

به گزارش نوریاتو و به نقل از گالری آنلاین، مسابقه عکاسی PHmuseum Grant یک برنامه سالانه است که هدف آن به تصویرکشیدن اهمیت عکاسی و داستان‌های بصری می‌باشد. این مسابقه که به زودی دوره هفتم آن برگزار می‌گردد قصد دارد با پرداخت جوایز نقدی از تولید و ارتقاء پروژه‌های بصری، فعالیت‌های آموزشی، جشنواره‌های بین‌المللی و رسانه‌های آنلاین حمایت کند.

 

شرکت کنندگان میتوانند یک یا چند پروژه را با یک موضوع، روایت یا مفهوم خاص ارسال نمایند. همه رویکردها از داستانهای کلاسیک تا پروژه های خلاقانه و تجربی استقبال می شود.

 

هنرمندان میتوانند یک یا چند “پروژه” را که به صورت مجموعه ای از عکس ها ساخته شده در رابطه با یک مفهوم یا موضوع تعریف و ارسال کنند. هر پروژه باید حداقل ۸ عکس و حداکثر ۲۰ عکس داشته باشد. حداقل ۴ عدد از عکس ها باید پس از ۱ ژانویه ۲۰۱۶ گرفته شده باشند.

 

برای دیدن برندگان گذشته، از اینجا بازدید کنید.

 

هزینه ورود:
هزینه ثبت نام ۲۰ پوند تا ۳۱ ژانویه
۳۰ پوند تا ۲۱ فوریه ۲۰۱۹

 

جوایز:
• جایزه اول: ۸،۰۰۰ پوند و نمایش در Cortona On The Move (ایتالیا)، جشنواره عکس های دیگر (هند) و جشنواره Obscura (مالزی).
• جایزه دوم: ۳،۰۰۰ پوند به همراه نمایشدر Cortona On The Move (ایتالیا)، جشنواره عکس های دیگر (هند) و جشنواره Obscura (مالزی).
• جایزه سوم: ۲،۰۰۰ پوند به همراه نمایش در Cortona On The Move (ایتالیا)، جشنواره عکس های دیگر (هند) و جشنواره Obscura (مالزی).
• جایزه نسل جدید: ۲،۰۰۰ پوند به اضافه مشاوره ای از برنامه آموزشی PHmuseum، نمایش در Cortona On The Move (ایتالیا)، جشنواره عکس های دیگر (هند) و جشنواره Obscura (مالزی).

 

مهلت ارسال آثار: ۲۱ فوریه ۲۰۱۹ (۲ اسفند ۹۷)

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت فراخوان مراجعه نمایید.

نوشته فراخوان مسابقه عکاسی PHmuseum Grant اولین بار در مجله نوریاتو | رسانه جامع هنرهای تجسمی پدیدار شد.

hotnewsعکس7 سال پیش • dahio.com • 89



دیدگاهتان را بنویسید