اسحاق جهانگیری در این جلسه با اشاره به شرایط فعلی کشور و محدودیت منابع گفت: در شرایط فعلی باید توسعه همه جانبه را از مسیر توسعه علمی دنبال کنیم و همه کشورهای پیشرفته نیز از مسیر توسعه علمی توانسته اند به توسعه همه جانبه دست یابند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به ظرفیت گسترده و توانمندی پژوهشگاه های کشور در بخش های مختلف اظهار داشت: ظرفیت بالای ایجاد شده در این پژوهشگاه ها نتیجه کار و تلاش مستمر ظرف چند دهه گذشته است و امروز این پژوهشگاه ها به مراکزی تبدیل شده اند که می توانند راهکارهای مناسب برای برون رفت از بحران ها و مشکلات کشور ارائه دهند.

وی با تاکید بر ضرورت معرفی توانمندی ها و دستاوردهای پژوهشگاه های کشور به دستگاه های اجرایی تصریح کرد: باید ارتباط میان سیاست گذاران و دستگاه های اجرایی با پژوهشگاه های کشور ایجاد شود چرا که این پژوهشگاه ها هستند که می توانند بخش زیادی از نیازهای دستگاه های اجرایی، کارخانه ها و صنایع را مرتفع کنند.

جهانگیری افزود: امروز که در شرایط تحریم، برخی از صنایع بزرگ کشور برای تامین مواد اولیه و قطعات مورد نیاز خود با مشکل مواجه شده اند، پژوهشگاه های کشور می توانند با استفاده از فناوری های نوین و طرح های دانش بنیان، بسیاری از نیازهای این صنایع را تامین کنند.

معاون اول رییس جمهور از ابتکار تشکیل مجمع ملی توسط پژوهشگاه های کشور ابراز خرسندی کرد و گفت: با تشکیل مجمع ملی، توانمندی و ظرفیت های پژوهشگاه ها هم افزایی پیدا کرده و شاهد گام های بلندتری در راستای اهداف توسعه خواهیم بود.

وی با اشاره به برگزاری چندین جلسه با روسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور و تبادل نظر در خصوص مهمترین مسائل و چالش های پیش روی کشور خاطر نشان کرد: روسای این دانشگاه ها پس از تبادل نظر با دولت، کارگروه هایی را برای شناسایی راهکارهای برون رفت از مشکلات تشکیل دادند و نتایج تحقیقات و بررسی های خود را در اختیار دولت قرار دادند.

جهانگیری ادامه داد: مجمع پژوهشگاه های ملی کشور نیز می تواند این رویه را دنبال کرده و با تشکیل کارگروه هایی در زمینه های مختلف، تمرکز خود را بر مهمترین چالش ها و مسائل کشور معطوف سازد و نتیجه تحقیقات خود را در اختیار دولت قرار دهد.

معاون اول رییس جمهور یکی از دغدغه های کشور را منفی شدن رشد سرمایه گذاری طی سالهای اخیر عنوان کرد و گفت: کاهش سرمایه گذاری می تواند آینده توسعه کشور را به مخاطره بیندازد که در این زمینه پژوهشگاه ها می توانند نقش موثری در آسیب شناسی و حل این مشکل ایفا کنند.

وی با تاکید بر اینکه برای غلبه بر مشکلات کشور بیش از راهکارهای اقتصادی به راهکارهای اجتماعی و افزایش اعتماد و امید مردم نیاز داریم، گفت: نقش نخبگان در بالا بردن سرمایه اجتماعی بسیار پراهمیت است و پژوهشگاه ها می توانند در این زمینه بسیار موثر باشند.

 جهانگیری از پژوهشگاه های کشور به عنوان اتاق های فکر برای ارائه راهکار و مشورت به دولت یاد کرد و گفت: دولت هر چه در توان داشته باشد برای حمایت از پژوهشگاه ها به کار خواهد گرفت و نیازهای آنان را برطرف خواهد کرد.

۲۱۷۲۱۷

hotnewsسایر5 سال پیش • dahio.com • 40

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها