نوریاتو: اکبر عالمی عکاس و کارگردان سینما در حاشیه افتتاح هفتمین همایش “۱۰ روز با عکاسان ایران” گفت: احساس می‌کنم عکاسی در ایران قد کشیده است.

 

به گزارش مجله نوریاتو به نقل از تسنیم، اکبر عالمی استاد دانشگاه و کارگردان سینما، در حاشیه افتتاح هفتمین همایش “۱۰ روز با عکاسان ایران”، سطح کیفی آثار نمایش‌یافته در این همایش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: به‌نظر من آثار نمایش‌یافته در این دوره غنای لازم را دارند و نمایشگاه امسال از سال پیش بسیار جذاب‌تر و غرور‌آمیزتر است ولی در آن کمتر به بناهای تاریخی ایران پرداخته شده و بیشتر به مناظر و طبیعت توجه شده است.

 

وی با تأکید به لزوم داشتن جهان‌بینی در عکاسی گفت: من اکنون از جلسه‌ای می‌آیم که در آنجا از جهان‌بینی در عکاسی حرف زدم؛ در آن جلسه به این نکته اشاره کردم که با آمدن دوربینهای دیجیتال، دوربین تقریباً خطا نمی‌کند؛ بنابراین جهان‌بینی عکاس و این‌که چگونه به دنیا نگاه کند از همه چیز مهم‌تر است. چیزی که می‌تواند یک عکاس را از عکاس دیگر متمایز کند، جهان‌بینی او، زاویه نگاهش و لحظه قطعی است؛ بنابراین یک عکاس باید همیشه فکر کند که چگونه می‌تواند از نور، زاویه و لحظه دقیق، درست استفاده کند.

 

اکبر عالمی با اشاره به کوتاه‌شدن فاصله‌ها به‌وسیله عکاسی گفت: عکاسی به‌طور کلی فاصله‌ها را کوتاه کرده است. یادمان باشد که عکاسی ۲ بار اختراع شد؛ یکی در آستانه قرن ۲۰ با شروع دوران آنالوگ و دیگری در آستانه قرن ۲۱ با آغاز دوران دیجیتال بود که این اتفاق افتاد.

 

این کارگردان سینما با اشاره به فراگیری عکاسی در جهان امروز گفت: اگر فکر کنیم، می‌بینیم که امروز همه با دوربینهایی که روی تلفن همراهشان هست، می‌توانند عکس بگیرند؛ حتی یک بچه ۷ساله نیز می‌تواند این کار را انجام دهد و گاهی اوقات در مدارس و کودکستانها مسابقه عکاسی برگزار می‌شود.

استاد دانشگاه تربیت مدرس ضمن تأکید بر گستردگی و پیچیدگی رشته عکاسی گفت: اکنون رشته عکاسی ۱۴۴ شاخه گوناگون دارد و هیچ‌کس در دنیا نمی‌تواند ادعا کند که “من در تمام این ۱۴۴ رشته تخصص دارم.”، اگر یک عکاس تراز اول در دنیا بخواهد چنین ادعایی داشته باشد، حداکثر می‌تواند در ۱۰ شاخه این رشته مدعی باشد.

 

اکبر عالمی با توجه به رویکرد همایش هفتم “۱۰ روز با عکاسان ایران” مبنی بر تمرکز بر “چهره ایران” افزود: مساحت کشور عزیز ما یک‌چهارم قاره اروپاست، فرهنگ‌ها و پاره‌فرهنگ‌های بسیار گسترده‌ای دارد و از نظر اقلیم، تنوع حیرت‌آوری دارد. اگر سال‌های سال بدون خستگی از گوشه و کنار ایران عکس بگیریم، باز هم نمی‌توانیم حق مطلب را ادا کنیم، بنابراین می‌توانیم از یک زاویه بگوییم که هنوز جای کار بسیاری وجود دارد و از زاویه دیگر، همایش امسال را با سال گذشته مقایسه کنیم و ببینیم که ارتقا پیدا کرده‌ایم. من احساس می‌کنم قد کشیده‌ایم. عکاسی در ایران قد کشیده است و می‌تواند معرفی خوبی از کشور عزیز ما داشته باشد.

 

نوشته جهان‌بینی عکاس و این‌که چگونه به دنیا نگاه کند از همه چیز مهم‌تر است اولین بار در مجله نوریاتو | رسانه جامع هنرهای تجسمی پدیدار شد.

hotnewsعکس5 سال پیش • dahio.com • 123



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها