داود بهبودی در نشست مرکز کارآفرینی و پژوهشهای اقتصادی، مالی و مدیریتی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز با تاکید بر اینکه امروزه ظرفیتها و بسترهای لازم برای توسعه همکاریهای دانشگاه با صنعت و جامعه فراهم شده است، اظهار کرد: یکی از رسالتهای دانشگاههای نسل سوم یا دانشگاه کارآفرین، برقرای ارتباط هدفمند و صحیح با بخشهای مختلف اجرائی و اقتصادی دولتی و خصوصی در راستای حل چالشهای آن واحدها است.
وی با بیان اینکه برای بهرهوری بهینه از امکانات صنعت نیازمند بهرهمندی از ظرفیتهای دانشگاهی هستیم، گفت: برای توسعه همکاریهای مشترک بین دانشگاه، صنعت و جامعه، شناسایی نیازها و ظرفیتها ضروری است.
پرویز محمدزاده، معاون توسعه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این جلسه با اشاره به توانمندیها و ظرفیتهای مختلف استان در زمینه صنایع گوناگون از قبیل صنایع غذایی، خودرو، قطعه ساز، کیف و کفش خواستار ورود جدی دانشگاهها به مقوله ارتباط با صنعت و حل چالشهای مدیریتی و کارآفرینی صنایع استان شد.
جعفر حقیقت، معاون پژوهش و فناوری دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز نیز در ادامه با اشاره به اهداف تاسیس مرکز کارآفرینی و پژوهشهای اقتصادی، مالی و مدیریتی در این دانشکده گفت: این مرکز در راستای ایجاد تعامل با مراکز صنعتی، اقتصادی و برنامه ریزی و همچنین تسهیل دسترسی به مراکز فوق، فعالیت خود را از سال گذشته آغاز کرده است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه تجاری سازی نتایج پژوهشهای دانشگاهی منجر به توسعه ارتباط بیشتر متقابل مابین دانشگاه و دستگاههای اجرایی میشود، یادآور شد: ایجاد ارتباط پایدار در عرصه پژوهشهای اقتصادی، مالی و کارآفرینی علاوه بر حل چالشهای مدیریتی در جامعه، موجب بهرهوری از یافتههای علمی و تجربیات اساتید، فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته اقتصاد و مدیریت میشود.
46