دو فیلم مستند به اکران آنلاین «هنروتجربه» در سایت هاشور اضافه شدند.

به گزارش سینماسینما به نقل از روابط عمومی هنروتجربه، در ادامه اکران آنلاین فیلم‌های «هنروتجربه»، دو مستند «سبالو» و «اینجا کن است، اینجا کن نیست» نیز وارد صفحه ویژه «هنروتجربه» در سایت هاشور می‌شوند.

این دو فیلم که از اسفندماه سال ۹۹ اکران پرده‌ای خود را در سینماهای «هنروتجربه» شروع کرده بودند ادامه اکران خود را به شکل آنلاین دنبال می‌کنند و از چهارشنبه ۲۶ خرداد در صفحه ویژه «هنروتجربه» در هاشور قابل تماشا هستند.

مستند «سبالو» به کارگردانی محسن نساوند و تهیه‌کنندگی فاطمه معتمدآریا پرتره ای از زندگی محمود بردک‌نیا نوازنده و آخرین بازمانده از نسل منحصر به فرد سیاهان مهاجر بوشهر است.

«سبالو» هم‌چنین در لایه‌های زیرین خود نگاهی به تاثیر غیرقابل انکار رنگین‌پوستان آفریقایی‌تبار در موسیقی آیینی و سنتی جنوب ایران و بوشهر دارد.

عوامل مستند «سبالو» عبارتند از کارگردان: محسن نساوند، دستیار کارگردان و تدوین: عابدین رمضانی، فیلمبردار: آیین ایرانی، بهتاش کمه زری، سعید بوشهری، مهرداد افراسیابی و علی کارگر، موسیقی: حبیب مفتاح،محسن شریفیان، مشاور پروژه: سیف الله صمدیان، انیس قناعت، صدابردار: محمد بوشهری، آریو انصاری، صداگذار: امین محمدی، اصلاح رنگ: محمد زرین‌پور، تصاویر هوایی: کوروش زارعی، مجتبی هدایت جو،کاوه زارعی، طراح پوستر: محترم نساوند، مسعود نساوند، برنامه‌ریز: امیر یوسف اکبرزاده، مدیر تولید: بهمن رسولی، مترجم: مرجان مدرس، عکاس: بابک منصوریان، سیدحسین حسینی، سیدمحمد فاطمی و با سپاس از: سعید عرب زاده، آرشیو تصاویر و عکس: محمدرضا بلادی، عماد دباش زاده، نجف کازرونی (مستند اربعین) ناصر تقوایی، مشاور رسانه ای: نغمه دانش آشتیانی، تهیه‌کننده: فاطمه معتمدآریا.

همچنین «اینجا کن است، اینجا کن نیست» ساخته علیرضا غفاری نیز اکران آنلاین خود را از چهارشنبه ۲۶ خردادماه شروع می‌کند.

در خلاصه داستان فیلم «اینجا کن است، اینجا کن نیست» آمده است: «جوانی از اهالی کن (از توابع شهر تهران) شیفته هنر سینماست.»

برخی از عوامل این مستند عبارتند از: تهیه‌کننده و کارگردان: علیرضا غفاری، مجری طرح: احترام حمیدیان، فیلمبرداران: حمید احمدی، فرزاد فره وشی، صدابردار: حسن کریمی، تدوین: علیرضا غفاری، حمید صد خسروی.

اکران آنلاین هنر و تجربه اواخر بهمن‌ماه با دو مستند «کودتای ۵۳» ساخته تقی امیرانی و «قصه بولوار» ساخته داود اشرفی در هاشور آغاز شد و با آغاز سال ۱۴۰۰ سه فیلم «چی‌چکا» ساخته رها فریدی، «بی‌گاه» به کارگردانی پویا اشتهاردی و «وقتی پروانه شدم» ساخته آرش زارع به آن‌ها اضافه شد. سپس مستند «خنده در تاریکی» ساخته مژگان خالقی، «شهر سوخته» ساخته ناصر پویش و «کیارستمی و عصای گمشده» ساخته محمودرضا ثانی از چهارشنبه هشتم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ به نمایش آنلاین درآمدند. همچنین دو فیلم سینمایی «مکالمات» به کارگردانی رضا رزم و «جوجه‌ها آخر پاییز جیغ می‌کشند» به کارگردانی مجتبی اسپنانی از چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ اکران آنلاین شدند.

hotnews • دسته‌بندی نشده • 4 سال پیش • dahio.com • 6

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها