تاج الدینی در پاسخ به سوالی در مورد حمله ملخ صحرایی به مزارع این استان گفت: این نوع ملخ از کشورهای حوزه خلیج فارس وارد کشور شدند که موضوع جدید و غیرطبیعی نیست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این ملخ برای بقای خود کیلومترها در مسیر باد پرواز می کند و جدیدا نیز به برخی استان های جنوبی از جمله هرمزگان وارد شده اما با آمادگی که در این زمینه وجود داشت، دیدبانی، کانون کوبی، پایش و ردیابی صورت گرفته و این آفت اکنون در کنترل است.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی توضیح داد: با توجه به همجواری استان کهگیلویه و بویراحمد با استان های جنوبی، هماهنگی های لازم با سازمان حفظ نباتات و استان های درگیر انجام شده و این موضوع با روسای جهاد کشاورزی شهرستان ها و فرمانداران در این استان، مکاتبه شده و اطلاع رسانی های لازم به کشاورزان انجام شده است.
وی با بیان اینکه همکاران زحمت کش بخش کشاورزی به صورت شبانه روزی تلاش می کنند تا بهترین خدمات را به کشاورزان داشته باشند، تصریح کرد: لازم است که روسای جهاد کشاورزی شهرستان ها با محوریت فرمانداران، از طریق شوراها و بخشداری ها، کشاورزان را در جریان قرار بدهند هرچند فعلا تهدیدی متوجه استان ما نیست و تدابیر لازم اندیشیده شده است.
تاج الدینی افزود: هماهنگی های لازم با وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات انجام شده که چنانچه این ملخ ها به صورت دسته جمعی مشاهده شدند، سم مورد نیاز تامین شود و قبل از پخش شدن در کانون شروع این آفت، مبارزه موثر انجام شود.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: مرز استان ما در منطقه زیدون با استان خوزستان و دیلم در استان بوشهر رصد و پایش شده و تاکنون هیچ گزارشی از حضور این نوع ملخ در کهگیلویه و بویراحمد نداشتیم و وجود ملخ های تکی، طبیعی است.
۴۶