به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری  به نقل از وب دا، کتر مجید شیرانی افزود: در راستای پیشگیری و کنترل این بیماری از روسای بیمارستانها انتظار می رود ضمن کسب آمادگی کامل در بخشها و اتاق های ایزوله تنفسی با فشار منفی بیمارستانها، اتاق جداگانه برای بستری نمودن موارد مشکوک به آنفلوانزا اختصاص دهند.
همچنین تجهیزاتاق اختصاصی ایزوله تنفسی با فشار منفی براساس شرایط استانداردابلاغی، مدیریت تجویز دارو صرفاً براساس دستورالعمل ابلاغ شده و نظارت بر تجویز صرفاً توسط پزشک فوکال پوئینت برنامه و تایید پزشک فوکال پوئینت در صورت تجویز دارو توسط سایر متخصصین از دیگر انتظارات مورد اشاره ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان از روسای بیمارستان ها است.
وی در ادامه با اشاره به نقش موثر و اهمیت بالای آموزش و اطلاع رسانی در امر پیشگیری افزود: همچنین از روسای بیمارستان ها انتظار می رود نسبت به برگزاری جلسات آموزشی به منظور افزایش آگاهی پرسنل درخصوص راههای انتقال و پیشگیری از بیماری آنفلونزا اقدام نمایند.
وی در ادامه اظهار داشت: پرسنل آزمایشگاه، دیده ور بیمارستان درخصوص تهیه نمونه، باید دقت لازم را داشته و نمونه ها را با رعایت زنجیره سرد پس از ثبت وکدگذاری در اسرع وقت به معاونت بهداشتی ارسال نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ادامه داد: از معاونت غذا و دارو نیز انتظار می رود در خصوص تامین دارو اوسلتامیویر(کپسول – شربت) اقدام و پزشکان و داروخانه های بخش خصوصی مبنی برعدم ارجاع موارد جهت دریافت دارو به این مرکز را توجیح نمایند.
دکتر شیرانی گفت: از سازمانها و ادارات نیز انتظارات می رود ضمن مشارکت فعال در اجرای برنامه های پیشگیرانه نسبت به انجام وظایف محوله اقدام نمایند.
وی اظهار داشت: سازمان آموزش و پرورش ترتیبی اتخاذ نماید که حضور دانش آموز مشکوک به آنفلوانزا در کلاس درس بعد از اتمام دوره نقاهت به استناد گواهی پزشک معالج بلامانع باشد.
وی ادامه داد: مسئولین موسسات آموزش عالی نیز ترتیبی اتخاذ نماید که حضور دانشجوی مشکوک به آنفلوانزا در کلاس درس بعد از اتمام دوره نقاهت به استناد گواهی پزشک معالج بلامانع باشد.
دکتر شیرانی، از سازمان زندانها نیز خواست بعد از تایید پزشک معالج مبنی بر قطعی بودن بیماری مشکوک به آنفلوانزا ترتیبی اتخاذ نمایند که مرخصی زندانی در دوره نقاهت به استناد گواهی پزشک معالج بلامانع باشد.
وی در ادامه بر آموزش مراقبین و پرستاران مراکز نگهداری، مربیان و کارکنان مهد کودک ها و نیز والدین کودکان تحت پوشش مهد کودک ها و نیز خانواده های مددجویان درخصوص آنفلوانزا تاکید نمود.
وی در پایان از مدیر کل دامپزشکی خواست، هر دو هفته یکبار گزارش وضعیت استان ازآنفلوانزای فوق پرندگان را به کتباً به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اعلام نماید.

46

hotnews • دسته‌بندی نشده • 5 سال پیش • dahio.com • 31

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها