یک متخصصص فیزیوتراپی گفت: تردمیل نمی‌تواند جایگزین ورزش پیاده‌روی شود، کسانی که سابقه ابتلا به بیماری آرتروز زانو، پیچ خوردگی مچ پا دارند، نمی‌توانند از آن استفاده کنند.

به گزارش ، پرهام پارسانژاد فیزیوتراپیست درباره فواید و مضرات استفاده از تردمیل اظهار کرد: تردمیل هم مانند سایر وسایل ورزشی فواید و مضرات خاص خود را دارد؛ افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و بیماران تنفسی که در هوای آلوده و سرد توانایی خارج شدن از منزل را ندارند، می‌توانند از تردمیل استفاده کنند؛ ورزش کردن روی تردمیل می‌تواند به مرور زمان حجم ریوی و ظرفیت قلبی عروقی آنها را بهبود ببخشد که این موضوع از محاسن استفاده از تردمیل است.

تردمیل جایگزین پیاده‌روی نیست
وی ادامه داد: توجه داشته باشید که تردمیل نمی‌تواند جایگزین ورزش پیاده‌روی شود؛ برای مثال کسانی که سابقه ابتلا به بیماری آرتروز زانو، پیچ خوردگی مچ پا و بیماری‌های تحلیل رونده مفصل را دارند، نمی‌توانند از آن استفاده کنند چرا که ضربات مکرر ناشی از پیاده‌روی روی تردمیل وضعیت آنها را بدتر می‌کند؛ همچنین کسانی که ترومای پا دارند و اعصاب بین انگشتی پایشان درگیر است، کسانی که کف پای صاف دارند یا افرادی که درد پاشنه و خار پاشنه دارند هم باید در استفاده از این وسیله محتاطانه‌تر برخورد کنند.

از دردسرهای دویدن روی تردمیل چه میدانید؟
پارسا نژاد درباره علت آسیب رسان بودن تردمیل تشریح کرد: در مجموع راه رفتن روی تردمیل به هیچ وجه جایگزین کاملی برای پیاده‌روی در فضای باز نیست زیرا به اندازه پیاده‌روی عادی روان نیست و همواره با ضربه‌های پی در پی به انگشتان پا، کف پا، مچ پا، زانوها و لگن را به همراه است.

عوارض استفداه از تردمیل برای مسن‌تر‌ها
این فیزیوتراپیست تشریح کرد: افراد مسن‌تر توانایی حفظ تعادل و راه رفتن روی تردمیل را ندارند چرا که با افزایش سن هماهنگی اعصاب و عضلات آنها کمی کاهش پیدا می‌کند، پس با توجه به احتمال زمین خوردن و بروز آسیب‌های دیگر بهتر است از تردمیل استفاده نکنند. به یاد داشته باشید که در راه رفتن معمولی شما به طور مکرر سرعت‌تان را کم و زیاد می‌کنید اما در تردمیل سرعت حرکت‌تان ثابت است و باید خودتان را با آن تطبیق دهید.

وی بیان کرد: در بررسی‌های علمی مشخص شده است به طور کلی هنگام ورزش کردن در فضای بسته اکسیژن‌رسانی به بافت‌های بدن کمتر انجام می‌شود؛ دلیل علمی این موضوع مشخص نیست اما احتمال می‌دهند به شرایط روحی فرد یا به جو اتاق بستگی داشته باشد.

پارسانژاد درباره تاثیر این عارضه دربروز واریس تشریح کرد: استفاده از تردمیل با توجه به ضربات مکرری که به عضلات و دریچه‌های لانه کبوتری پا وارد می‌کند ممکن است به مرور زمان منجر به بروز واریس شود.

از دردسرهای دویدن روی تردمیل چه میدانید؟
این فیزیوتراپیست تشریح کرد:کسانی که قصد استفاده از تردمیل را دارند بهتر است برای کاهش آسیب‌های ناشی از آن  پیش از همه چیز سعی کنند، کمتر آن را روی حالت شیب‌دار بگذارند و از سرعت‌های  پایین‌تر آن استفاده کنند؛ همچنین پوشیدن کفش مناسب را فراموش نکنید.

وی درباره ویژگی‌های کفش مناسب گفت: کفش مناسب کفشی است که کاملاً پا را در بر بگیرد و قوس‌های طولی و عرضی  پا را حمایت کند، کفش باید خاصیت جذب ضربات را داشته باشد؛ از  پوشیدن کفش‌هایی با کفی خشک، تخت و با ارتفاع نامناسب  خودداری کنید.

باشگاه خبرنگاران

hotnewsسلامت5 سال پیش • dahio.com • 68



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها