او گفته است؛ «با وجودی که وضعیت دولت مستقر در نظرسنجی‌ها خوب نیست اما وضعیت آقای ظریف خوب است. آقای ظریف به علت دیپلمات بودن یک ظرفیت و اقبال مردمی دارد.»

جالب است که در نزدیکی هر انتخابات البته بنا به گفته حامیان قالیباف، اوضاع شهردار تهران در نظرسنجی‌ها خوب است و مردم اقبال ویژه‌ای به سردار سابق سپاه که سال‌هاست ردای سیاست به تن کرده دارند.

این اقبال اما گویا فقط تا قبل از انتخابات است و بعد از آن مردم به سمت نامزد دیگری غش می‌کنند و نام او را به صندوق می‌اندازند. در هر دو انتخابات سال ۸۴ و ۹۲، بسیاری می‌گفتند که در نظرسنجی‌ها اوضاع قالیباف خوب است و حتی او شانس اول انتخابات است.

در سال ۸۴ در دور اول انتخابات ریاست جمهوری قالیباف بعد از هاشمی رفسنجانی، محمود احمدی نژاد و مهدی کروبی در رتبه چهارم ایستاد. این در حالی است که فاصله او با مصطفی معین وزیر علوم دولت خاتمی که در رتبه پنجم این انتخابات ایستاد تنها حدود ۱۱ هزار رای بود.

در سال ۹۲ هم قالیباف و حامیان او آماده کوچ از خیابان بهشت( محل کار شهردار تهران) به میدان پاستور( نهاد ریاست جمهوری) بودند، شهردار وقت پایتخت، رقابت را به حسن روحانی واگذار کرد و شیخ دیپلمات جانشین محمود احمدی نژاد شد.

در سال ۹۶ هم باز هم نظرسنجی‌ها می‌گفتند شانس او خوب است اما دکتر، خلبان به نفع رییسی از کنار کشید تا بازهم لقب ناکام بزرگ را به خود اختصاص دهد.

این سابقه نشان می‌دهد که قالیباف مرد روزهای قبل از انتخابات است و نمی‌توان روی او در روزهای سخت انتخاب حساب کرد. کسی که در نظرسنجی‌ها رتبه خوبی دارد، در صورت موفقیت در مناظره‌ها و برنامه‌های انتخاباتی می‌تواند، به سر منزل مقصود برسد اما قالیباف نشان داده است که مرد این میدان نیست.

او بعد از مناظره‌ها و فعالیت‌های انتخاباتی، سقوط خود را آغاز می‌کند و در نهایت رقابت را به رقیب خود که قبل از انتخابات در نظرسنجی‌ها با وی فاصله داشت است، واگذار می‌کند.

قالیباف به مربی فوتبالی می‎‌ماند که در نیمه اول با دو یا سه گل از رقیب خود پیش می‌افتد اما در نهایت، بازی را به مربی تیم مقابل واگذار می‌کند. قطعا هیچ مدیری حاضر نیست تیم خود را به دست مربی بسپارد که بازی‌های بُرده را با باخت عوض می‌کند.

تاریخ انتخابات در ایران نشان می‌دهد نمی‌شود به نظرسنجی‌ها قبل از انتخابات اطمینان کرد. مردم معمولا تصمیم خود را در هفته منتهی به رای‌گیری می‌گیرند نه یک سال و یا چند ماه به انتخابات. 

در نهایت باید به قالیباف و حامیان او یک توصیه ساده کرد. برای ورود به انتخابات زیاد به نظرسنجی‌ها دل نبندید و فکری به حال استراتژی‌های انتخاباتی خود کنید.

2727

hotnewsسایر5 سال پیش • dahio.com • 22

برچسب‌ها



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها