صفاریان‌پور با تاکید بر لزوم ساخت برنامه‌های مذهبی تاثیرگذار در تلویزیون، خاطرنشان کرد: مذهب مقوله بسیار مهمی است، اما اینکه تولید برنامه‌های مذهبی چگونه باید باشد و درست اتفاق بیفتد و تبلیغ درستی صورت بگیرد، مهم‌تر است. ماموریت اصلی تلویزیون ایجاد آگاهی و ایجاد درک درست از زندگی، دین و … است. اینکه آیا تلویزیون در این حوزه موفق بوده یا نه، واقعیت این است که یک جاهایی موفق بوده و یک جاهایی هم نبوده است. گاهی موضوعاتی که قرار بوده در تلویزیون مطرح شود و تاثیرگذار هم باشد، با نابلد بودنِ منِ برنامه‌ساز، ناموفق بوده است؛ در حالی که با بلد بودن برنامه‌ساز این موضوع می‌توانسته به خوبی به مخاطب منتقل شود.

او درباره‌ حجم برنامه‌هایی که در خروجی تلویزیون قرار می‌گیرد و به تعبیری بیلانه‌کاری در صداوسیما محسوب می‌شود، اظهار کرد: سیاست‌گذاری در تلویزیون توسط مدیران ارشد انجام می‌شود و آن دوستان باید پاسخ دهند که چرا اینگونه است. این حجم از برنامه بستگی به سیاستگذاری مدیران دارد. من نه فقط به برنامه‌های مناسبتی تلویزیون بلکه به کل برنامه‌های سازمان صداوسیما اشاره می‌کنم که در بخش عمده‌ای از این حجم، برنامه‌ با کیفیت نمی‌بینیم. البته من هم خودم را جای مدیران می‌گذارم و می‌گویم مگر چند برنامه‌ساز حرفه‌ای در تلویزیون داریم.  

صفاریان پور با آرزوی اینکه «چقدر خوب است که برنامه‌ساز خوب بیاید و برنامه‌ مذهبی خوب بسازد»، گفت: نتیجه این برنامه‌ خوب، نتیجه‌ معلومی است که آدم می‌تواند به آن تکیه کند و بگوید بله اینجا آن کاری که باید می‌کردم انجام شده و درست هم انجام شده است.

او با اشاره به پخش سریال‌هایی از جنس «مختارنامه» که تبدیل به اثری دم‌دستی و آنتن پرکن برای تلویزیون شده است و هرساله از چند شبکه به روی آنتن می‌رود، اظهار کرد: در تمام دنیا هم مرسوم است که سریال فاخری ساخته می‌شود و آن را بازپخش می‌کنند اما اینکه چرا ما یک «مختارنامه» داریم، این سوال مهمتری است؛ چرا یک مختارنامه داریم در حالی که مناسبت محرم و واقعه عاشورا برایمان مسئله بسیار مهمی است؛ چرا چند اثر فاخر دیگر در این حوزه نداریم که بتوانیم بگویم هر دو سال یک بار شاهد تولید و پخش یک سریال خوب هستیم؛ البته اعلام شده است که قرار است سریال «سلمان فارسی» شروع شود اما قاعدتان زمان طولانی باید صرف شود تا به آنتن برسد.

این برنامه‌ساز تصریح کرد: سیاست‌گذاری صداوسیما بر این است که در ایام محرم برنامه داشته باشد و چه بهتر که برای این مناسبت خوب تدارک ببیند. اما چون خوب تدارک دیده نمی‌شود، برنامه‌ها تبدیل به برنامه‌ دم‌دستی می‌شوند.

صفاریان‌پور سپس ابراز تاسف کرد از اینکه «ما کشور اسلامی هستیم ولی شاید بشود گفت که یکی از ضعیف‌ترین شبکه‌های تلویزیونی ما شبکه قرآن است و این جای تعمق دارد.»

او سپس این پرسش را مطرح کرد، «چرا باید با برنامه‌هایی با این سطح کیفی مواجه باشیم؟ ظاهرا مدیران تلویزیون تمایل به ساخت برنامه‌های خوب دارند اما در باطن اینگونه نیست.»

صفاریان‌پور در پایان تاکید کرد: آرزو می‌کنم که روزی برسد که من شبکه قرآن تماشا کنم و ببینم با بهترین کیفیت، بهترین برنامه‌سازی‌ها در آن اتفاق می‌افتد.

۵۷۲۴۳

hotnewsسایر5 سال پیش • dahio.com • 46



دیدگاهتان را بنویسید



مطالب پیشنهادی

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش سوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۱۰ حقیقت جالب که احتمالا نمی‌دانستید! – بخش دوم

در دنیای اطراف ما بی‌شمار حقیقت جالب در حال رخ دادن وجود دارد که از آن‌ها خبر نداریم. این حقایق در زمینه‌های حیات‌وحش، انسان، معماری، غذا و … هستند که [...]

۸ راهکار برای بیشتر مثبت فکر کردن

مثبت اندیشی از رویکردهای سالم در زندگی است و توسط بسیاری از روانشناسان توصیه می‌شود. در این مطلب از لیست‌میکس ۸ راه مثبت اندیشی را با هم مرور می‌کنیم. با [...]

با این ده کتاب، خواندن رمان تاریخی را شروع کنید!

تاریخ شاید برای خیلی از ماها موضوع موردعلاقه نباشد و میل زیادی به خواندن رمان تاریخی نشان ندهیم؛ اما کتاب‌هایی در این حوزه وجود دارند که به‌قدری هیجان‌انگیزند که ممکن [...]

واقعیت های نگران‌کننده‌ای که از آن بی‌خبرید

می‌دانستید کبد با یک ضربه ممکن است از کار بیفتد؟ یا مغز بدون جمجمه آن‌قدر نرم است که از هم می‌پاشد؟ در این لیست ده واقعیت را که هر کدام [...]




ترندها